به گزارش خبرآنلاین گیلان حامد دائمی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در گفتگو با خبرنگارخبرانلاین، از آغاز عملیات اجرایی احداث ۴۷۰ واحد مسکن ویژه محرومان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این پروژهها با تأمین اعتبارات از محل تسهیلات بانکی کمبهره و مشارکت نهادهای حمایتی آغاز میشود و تا پایان دهه حساب ۱۰۰ به مرحله کلنگزنی خواهد رسید.
وی با اشاره به چهلوششمین سالگرد تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و تبیین سیاستهای سال جاری اظهار کرد: این واحدها در سطح استان گیلان و با هدف محرومیتزدایی اجرا میشوند. این طرح از اولویتهای بنیاد در سال جاری است که با حضور نماینده محترم ولیفقیه در بنیاد مسکن کشور و رئیس شورای مرکزی بنیاد پیگیری میشود. دائمی همچنین به یکی دیگر از مأموریتهای بنیاد مسکن در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: بر اساس تأکید استاندار محترم و در راستای اهداف دهه حساب ۱۰۰، صدور سند مالکیت برای روستاییان با جدیت دنبال میشود.
تا کنون بالغ بر ۱۷۸ هزار و ۵۰۰ برگ سند صادر و تحویل متقاضیان شده و در سال جاری هدفگذاری ما صدور بیش از ۱۶ هزار سند جدید است. در سال گذشته نیز حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ سند صادر شد که ۱۰۲ درصد تحقق برنامه بودجهای محسوب میشود. مدیرکل بنیاد مسکن گیلان ادامه داد: شاخص اجرای طرحها نیز طی یک سال گذشته از ۴۷.۳ درصد به ۶۱ درصد افزایش یافته که نشاندهنده تزریق مناسب اعتبارات و سرعتبخشی به پروژهها است. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه شناسایی روستاهای خالی از سکنه گفت: طبق آمار سرشماری سال ۱۳۹۵، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خالی در استان وجود دارد که شناسایی آنها در دستور کار قرار گرفته تا پس از بررسی، اطلاعات به استانداری اعلام شود، این اقدام با هدف برنامهریزی برای احیای سکونت یا بازآفرینی این مناطق انجام میشود. دائمی همچنین از اخذ مجوز بلندمرتبهسازی در ۲۰ نقطه از استان از سوی وزارت راه و شهرسازی خبر داد و افزود: در صورت وجود ظرفیت لازم در این روستاها، امکان اجرای پروژههای بلندمرتبهسازی نیز بررسی خواهد شد.
وی به موضوع افزایش سهمیه قیر استان اشاره کرد و به خبرانلاین گفت: سهمیه مصوب قیر استان گیلان در سال جاری ۱۴۰ میلیارد تومان بود که با پیگیریهای انجامشده این رقم به ۲۱۳ میلیارد تومان افزایش یافته است. این رشد ۷۳ میلیارد تومانی نقش مؤثری در پیشبرد پروژههای عمرانی خواهد داشت. مدیرکل بنیاد مسکن گیلان در پایان با اشاره به اعتبارات اختصاص یافته به مناطق حادثهخیز اظهار کرد: از مجموع ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار مصوب برای پیشگیری از بحران، تاکنون ۴۳ میلیارد تومان تخصیص یافته است. در خصوص امامزاده ابراهیم و شفت فقط برای سیل آستارا نیز ۱۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار به بنیاد مسکن تخصیص یافت که بهصورت کامل به حساب خسارتدیدگان واریز و همچنین تسهیلات بانکی برای آنان فراهم شد.