سعیده صالح غفاری روز دوشنبه در یک نشست خبری که به مناسبت ماه آگاهی بخشی اوتیسم( فروردین و اردیبهشت) در تالار ایوان شمس برگزار شد، افزود: اوتیسم دارای اختلال خفیف، متوسط، شدید و پیچیدهترین اختلال دوران کودکی است که علل و درمان آن ناشناخته بوده و این بیماری مادام العمر است.
رئیس انجمن اوتیسم ایران گفت: ۷۰ درصد کودکان و نوجوانان مبتلا به اوتیسم به دلیل هزینههای سرسامآور آموزش و توانبخشی مجبور میشوند درمان را رها کنند.
به گزارش ایرنا، سعیده صالح غفاری روز دوشنبه در یک نشست خبری که به مناسبت ماه آگاهی بخشی اوتیسم( فروردین و اردیبهشت) در تالار ایوان شمس برگزار شد، افزود: اوتیسم دارای اختلال خفیف، متوسط، شدید و پیچیدهترین اختلال دوران کودکی است که علل و درمان آن ناشناخته بوده و این بیماری مادام العمر است.
وی تصریح کرد: اوتیسم علاوه بر بیمار، خانواده و جامعه را درگیر میکند که آموزش و پاسخگویی به نیازهای آنها ضروری است.
صالح غفاری ادامه داد: در دنیا یک نفر به ازای هر ۳۶ نفر جمعیت به اوتیسم مبتلا است ولی در ایران آمار دقیقی از تعداد مبتلایان نداریم .
رئیس انجمن اوتیسم ایران گفت: در ایران برای ۲۴ نهاد از جمله وزارتخانههای بهداشت، کشور و فراجا برای حمایت از بیماران اوتیسم تکلیف تعیین شده که همکاری مستمر آنها را می طلبد.
وی به تدوین سند ملی اوتیسم اشاره کرد و افزود: این سند بر اساس دستور اکید معاون اول رئیس جمهور جهت اجرا و ابلاغآن تدوین شده است که امیدواریم با تسریع در ابلاغ، وظایف تعریف شده سازمانها در جهت آگاهیبخشی، درمان و توانبخشی ایفا شود.
وی، فعالیت و مطالبه گری انجمن اوتیسم را مهمترین راهبرد بیان کرد و گفت: در گذشته فقط ۲ درصد جامعه از بیماری اوتیسم آگاهی اولیه داشتند که با تاسیس این انجمن و فعالیتهای گسترده انجام شده و این رقم به ۳۰ درصد رسیده است و امیدواریم دولت نیز در زمینه درمان بیماران مبتلا به اوتیسم بستههای حمایتی را تدوین کند.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.