به گزارش خبرگزاری صدا و سمیا ، معاون اول رئیسجمهور در ادامه با بیان اینکه با اقدامات شش ماه گذشته، دولت و نهادهای اجرایی برای تحقق اهداف برنامه، آمادگی لازم را دارند، گفت: در برنامه هفتم توسعه، یکی از نگرانیهای اصلی، تامین منابع مورد نیاز برای تحقق رشد ۸ درصدی بود که باید تدبیر کرد تا منابع مورد نیاز را تأمین کنیم، البته راهبرد مهم ما در دو بخش «سرمایهگذاری» و «تولید» خواهد بود.
محمدرضا عارف در ادامه افزود: البته برداشت ما از تولید، صرف تولید سختافزاری نیست بلکه نرمافزار که مزیتهای خوبی هم در این زمینه داریم بسیار با اهمیت است، ما در فناوریهای پیشرفته پیشتاز هستیم و علیرغم مشکلاتی که وجود داشته، توانایی و ظرفیت کشور در این زمینه بسیار بالا است.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه افزود: البته بازاری که مدنظر است، فقط بازار کشور خودمان نیست و بازار تمامی کشورهای حوزه تمدنی ایران را در برمیگیرد، روند همکاری و توسعه روابط بخصوص با کشورهای اوراسیا بسیار مثبت و موفق بوده و اکنون بهترین شرایط را برای توسعه و همکاری با کشورهای منطقه داریم که این مسئله بخصوص با عضویت ایران در سازوکارهای منطقهای شانگهای، بریکس و اوراسیا شتاب بیشتری گرفته است.
محمد رضا عارف ادامه داد: با کشورهای اوراسیا «قانون تجارت آزاد» را فعال کردهایم و دیگر مانعی برای ارتباط با این کشورها وجود ندارد و از ماههای آینده رسماً فعالیت آغاز میشود.
معاون اول رئیسجمهور گفت: ما باید با توجه به مزیتها، تولید را به سمتی ببریم که بازار حوزه تمدنی ایران را فعال کنیم.
در این جلسه، گزارشهای مربوط به «تدوین راهبرد ملی پیشرفت صنعتی کشور» و گزارش «آخرین وضعیت استقرار ناظرین مالی، موضوع ماده ۱۱۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت» ارائه شد.