به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای ابراهیم شیخ به ارتقا بهره وری و توسعه تولید و تجارت در حوزه صنایع عمومی اشاره کرد و افزود: در برخی از صنایع میزان پروانههای صادر شده تا ۱۰ برابر میزان تولید است، بنابراین مهمترین کار در وهله نخست، استفاده و بهره برداری از ظرفیتهای موجود، تمرکز بر حفظ صنایع و بهره وری حداکثری از ظرفیت موجود نصبشده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دومین اولویت در این برنامه دستیابی به رشد ۸.۵ درصد در تولید و ۲۳ درصدی در صادرات است که هر دو هدف در برنامه هفتم پیشرفت مدنظر قرار گرفته است.
آقای شیخ افزود: امسال در تله رشد زیر ۳ درصدی قرار گرفتهایم که البته سالهاست اقتصاد ایران با آن مواجه است ولی دستیابی به رشد ۸.۵ درصدی در شرایطی که فضای اقتصاد کلان و بین المللی را به درستی تنظیم کنیم دور از دسترس نیست چه بسا که در سال ۱۳۹۷ اعداد بالاتر از این نیز به دست آمد.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت به دریافت ۱۰۴ چالش صنایع عمومی از سوی فعالان اقتصادی بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: براساس مجموعهای از شاخصها این چالشها را به ۳۱ چالش رساندهایم که آنها را در چهار دسته شامل تأمین زیرساخت و انرژی، تولید و تکمیل زنجیره ارزش و زنجیره تأمین، تجارت خارجی و تأمین به موقع ارز با قیمت مناسب برای صنعتگران و چهارمین مسئله تأمین منابع مالی قابل احصا است.
آقای شیخ با بیان اینکه مهمترین مسئله صنعت ایران، بهره وری از حداکثر ظرفیت موجود و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی کشور است، افزود: این مساله با توجه به جهش نرخ ارز، افزایش دستمزدها و ..که در پایان سال رخ داد، اهمیت کلیدیتری یافته است.