عصر ایران: اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده میکند.
برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید تا پوک و کرمی شوند. سپس روغن و شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگپودر را الک کنید و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید.
در نهایت، گوجهسبزهای خرد شده را در کمی آرد بغلتانید و در مایه کیک بریزید. مایه کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در فر بپزید. پس از پخت و خنک شدن آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید. رسپی این کیک متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
گوجه سبز ۲ پیمانه
دارچین (اختیاری) ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر قند یا شکر قهوهای (برای تزیین) به میزان دلخواه
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک میکند پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.
تخممرغهای هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.
شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرمرنگ شوند.
این مرحله برای سبک و پفدار شدن کیک بسیار مهم است.
روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.
سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.
آرد، بیکینگپودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید. مواد خشک را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
گوجه سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و ۱ قاشق آرد سفید به آنها اضافه کنید.
به خوبی هم بزنید تا تمام قسمتهای گوجه سبز با آرد پوشانده شود.
سپس گوجه سبزها را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه سبز برای تزیین قرار دهید.
قالب را در فر بگذارید و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را بپزید.
بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلالدندان کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است.
پس از پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
*میتوانید مقدار کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازهتر به مایه کیک اضافه کنید.
*از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحتتر کیک را جدا کنید.
*برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.
*استفاده از دارچین یا هل طعم دلنشینی به کیک میدهد.
*تخممرغها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.
*همزدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن بافت آن میشود.
*اگر دوست دارید کیکتان شیرینتر باشد، میتوانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.
*اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید تا خرد نشود.
*روی کیک میتوانید کمی پرک بادام یا گردوی خرد شده هم بریزید.