به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان مقیمی عصر چهارشنبه در جلسه شورای کشاورزی و منابع آب شهرستان شفت اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد مردم در شفت ساکن روستاها و تولید کننده محصولات کشاورزی هستند لذا با توجه به شعار سال سرمایه گذاری برای تولید، باید برنامه ریزی برای تولید و رفع مشکلات کشاورزی توسط دستگاههای ذیربط انجام شود.
مقیمی با اشاره به اینکه زمان کوچ دامداران به مناطق بالادست نزدیک شده است گفت: دستگاههای ذیربط در خصوص کوچ دام به مراتع برنامه ریزی لازم را در دستور کار داشته باشند.
وی با اشاره به نزدیک شدن برداشت برگ سبز چای توسط چایکاران نیز ادامه داد: اداره چای شهرستان از هم اکنون باید به فکر تجهیز و آماده سازی کارخانجات چای باشد تا هنگام دریافت برگ سبز چای مشکلی به وجود نیاید.
وی با بیان اینکه با توجه به مساعد بودن آب و هوا احتمال برداشت زود هنگام برگ چای توسط چایکاران را داریم تصریح کرد: تمامی کارخانههای چای شهرستان از هم اکنون باید تجهیز و آماده سازی انجام شود.
نقاط بحرانی شفت توسط مسئولان شناسایی شود
وی با اشاره به اینکه پرورش کرم ابریشم در شهرستان شفت مهم و حائز اهمیت است افزود: در حوزه توزیع تخم نوغان و تولید کرم ابریشم دستگاههای متولی برنامه ریزی داشته باشند.
مقیمی با اشاره به اینکه در استان گیلان و شهرستان شفت هر یک منزل مسکونی میتواند یک کارگاه تولید باشد بیان کرد: یکی از مهمترین کارهای ما در این شهرستان، هدف گزاری دقیق اعتبارات و تسهیلات به سمت تولید و تقویت اقتصاد خانوار روستایی است.
وی ضمن قدرانی از همه مدیران شهرستان گفت: همه ما باید از هم اکنون برای فصل آبیاری و تنش آبی سال جاری برنامه ریزی دقیق و منسجمی داشته باشیم که در زمان بحران کم آبی بتوانیم در اسرع وقت مشکلات را رفع و مدیریت نمائیم.
وی ادامه داد: نهرهای سونگ و خانم جوب و سردهنه های بزرگ اصلی و شریانهای اصلی خوشبختانه آب گذاری شده و سردهنه های فرعی هم به زودی توسط دستگاههای متولی به انجام خواهد رسید.
مقیمی با اشاره به اینکه باید تقویم زراعی توسط کشاورزان زحمتکش رعایت شود، ادامه داد: همه مسئولان شهرستان چالشها و بحران آینده را پیش بینی و برای رفع آن برنامه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه نقاط بحرانی و چالشی از همین الان باید شناسایی و رصد شود ادامه داد: دستگاههای متولی برای رفع مشکلات نقاط بحرانی چاره اندیشی کنند.
مقیمی با اشاره به اینکه ایستگاههای پمپاژ قبل شروع فصل کشاورزی آماده باشند، گفت: نقاط بحرانی و تنش آفرین سالهای گذشته به صورت میدانی مورد بررسی قرار گیرد.