به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، پوتین چهارشنبه شب در دیدار با «ساشا الکساندر توربانوف» و خانوادهاش گفت: به نظرم ما باید از رهبری سیاسی حماس به خاطر شنیدن درخواست ما و انجام این اقدام انساندوستانه تشکر کنیم که شما را آزاد کرد.
پوتین روابط دیرین با مردم فلسطین را از دلایل زمینهساز شدن آزادی توربانوف ذکر کرد و گفت: قطعا ما هر اقدام ممکنی را برای تکرار این موفقیت انجام خواهیم داد.
وی همچنین هیچ اظهارنظر سیاسی در مورد اوضاع منطقه نکرد.
به نوشته خبرگزاری تاس، رئیس جمهور روسیه گفت: قصد ندارد در مورد تحولات جاری هیچ گونه ارزیابی سیاسی داشته باشم.
حماس اواخر بهمن ۱۴۰۳ توربانوف اسیر صهیونیست را در چارچوب توافق برای تبادل اسرا آزاد کرد.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
وزارت بهداشت فلسطین چهارشنبه اعلام کرد که مجموع آمار قربانیان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، به ۵۱ هزار و ۲۵ شهید و ۱۱۶ هزار و ۴۳۲ مجروح رسیده است.