سنای پاکستان خواستار بازنگری فوری در سیاست تجارت تهاتر با ایران شد

صدا و سیما پنج شنبه 28 فروردین 1404 - 10:42
کمیته‌های دائمی مجلس سنای پاکستان در امور تجارت و امور مالی و درآمد‌ها طی نشستی مشترک ضمن با ابراز نگرانی از وضعیت فعلی تجارت مرزی با ایران، خواستار بازنگری فوری در سیاست تجارت تهاتر با کشور همسایه شدند.

سنای پاکستان خواستار بازنگری فوری در سیاست تجارت تهاتر با ایران شد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از سایت خبری «داون نیوز»، اعضای این کمیته در نشستی که با هدف بررسی مشکلات تجارت تهاتری با ایران برگزار شد اعلام داشتند: عملکرد گمرک پاکستان با روش‌های غیرمنطقی، مانع اصلی در تجارت مرزی با ایران شده است.

در این جلسه اعلام شد: در حال حاضر ۱۲۰۰ کامیون در مرز ایران متوقف شده‌اند که نسبت به آمار ماه‌های اخیر افزایش ۱۰۰ درصدی داشته و این وضعیت باعث زیان‌های بزرگ برای تجار دو کشور همسایه شده است.

اعضای کمیته اشاره کردند که تداخل سیاست‌های مختلف واردات باعث ایجاد مشکلات در تجارت با ایران شده است؛ از یک طرف سیاست تهاتر تنها کالا‌های خاصی را مجاز می‌کند و از طرف دیگر مقررات واردات نیاز به ثبت فرم‌های خاصی را الزامی کرده که این دوگانگی تجارت میان دو کشور همسایه را پیچیده و کند کرده است.

اعضای مجلس سنای پاکستان با بیان اینکه عدم وجود یک کانال بانکی رسمی و قابل اعتماد بین پاکستان و ایران، به‌طور قابل توجهی روند تجارت را پیچیده می‌کند، افزودند: سردرگمی تجار در خصوص قوانین و مقررات مختلف که گاهی متناقض یا مبهم هستند، باعث می‌شود که بسیاری از آنها از ورود به بازار‌های دوجانبه خودداری کنند یا با مشکلات متعدد مواجه شوند.

در پایان این نشست کمیته‌های مذکور تصمیم گرفتند که سیاست جدید تجارت تهاتری با ایران را ظرف ۱۰ روز آینده بررسی و تنظیم کرده و پس از تأیید در کمیته، برای تصویب نهایی به کابینه دولت پاکستان ارجاع داده شود.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.