قیمت ارز‌های دیجیتال امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین؛ شوک تعرفه‌ها به رمزارزها

فرارو پنج شنبه 28 فروردین 1404 - 13:22
در حالی که بازار رمزارز هنوز از شوک سقوط مانترا بیرون نیامده بود، بیت کوین با شوک جدید اعمال تعرفه‌های ۲۴۵ درصدی آمریکا به چین رو‌به‌رو شد

فرارو- با وجود اینکه ۷۰ درصد بازار رمزارز سبز است، بازار به وضوح در یک رکود قرار دارد.

به گزارش فرارو؛ با وجود بهبود نسبی شاخص ترس و طمع و خروج از منطقه ترس شدید، بیت کوین و اتریوم هنوز نتوانسته‌اند مقاومت‌های کلیدی خود در قیمت‌های ۸۶ هزار و ۱۶۰۰ را پشت سر بگذارند. ۸ ارز از ۱۰ ارز برتر بازار رمز ارز سبز هستند، اما دامنه‌ی رشد در ۱۰ ارز برتر (به استثنای سولانا با ۶ درصد رشد) از ۱.۵ درصد فراتر نمی‌رود. امروز سولانا به وضوح در میان ۱۰ ارز برتر خوش درخشیده، با این حال، نمودار تکنیکال و روند خنثی این ارز در چند روز اخیر نشان می‌دهد که سولانا هم از رکود بازار تبعیت می‌کند و فقط دامنه نوسانات بزرگتری دارد.

آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم در پی بالاگرفتن جنگ تعرفه ای ترامپ

در روزهای اخیر جنگ تعرفه ای ترامپ وارد مرحله جدیدی شد. در حالی که ترامپ با وضع تعرفه ۲۴۵ درصدی تلاش دارد فشار بیشتری بر چین وارد کند، احتمال دارد چین نیز واکنش نشان داده و تعرفه‌ها را تا حدود ۲۴۵ درصد بر برخی واردات از آمریکا افزایش دهد. این جنگ تعرفه‌ای به یکی از مسائل اصلی و پیچیده سیاست‌های جهانی تبدیل شده و بازارهای جهانی بخصوص ارز دیجیتال را به رکود کشانده.

بیت کوین از چند روز گذشته، در منطقه ۸۴ هزار دلار در نوسان است. دامنه نوسانات بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۲.۶۱ درصد بوده و بین قیمت ۸۵,۴۵۰ دلار به عنوان بیشترین و ۸۳,۲۸۰ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز با ۰.۱ درصد افزایش به ۶۳.۸۷ درصد رسید. 
از نظر تحلیل تکنیکال در تایم فریم ۴ ساعته، بیت کوین در چند روز گذشته در حال چالش با خط روند نزولی کوتاه مدت خود است. با توجه به عدم قطعیت در زمینه جنگ تعرفه‌ای، بازار برای صعود کاتالیزگر خاصی در اختیار ندارد. در حال حاضر مقاومت ۸۶ هزار و حمایت ۸۳ هزار در کوتاه مدت سطوح حمایت بیت کوین هستند.

اتریوم، ارز دوم بازار رمزارز، در چند روز گذشته حوالی ۱۶۰۰ دلار در نوسان بوده است. این ارز در ۲۴ ساعت گذشته، ۱.۵۰ درصد رشد قیمت داشته است. دامنه نوسانات ۲۴ ساعته ETH حدود ۴ درصد گزارش شده و بین قیمت ۱,۶۱۲ دلار به عنوان بیشترین و ۱,۵۴۰ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. 
اتریوم در چند روز گذشته، موفق به تثبیت قیمت بالای سطح حیاتی ۱۵۶۶ دلار شد. اما این ارز همچنان مقاومت مهم ۱۶۰۰ دلار را پیش روی خود دارد و به علت رکود در بازار رمزارز اتریوم در چند روز گذشته درجا زده است. 

عجیب‌ترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: کومبو از قبر بلند شد!

روز گذشته ارز کومبو (COMBO) با یک جهش ۱۰۰۰ درصدی در حجم معاملات، رکوردزنی کرد. این ارز توانست با حجم معاملات ۲۴ ساعته ۵ میلیون دلاری، در یک روز، ۳۷۰ درصد رشد کند.

کومبو ادعا دارد برای توسعه‌دهندگان بازی‌های وب تری راه حل‌های مقیاس پذیری ارائه می‌دهد و هدف آن به حداکثر رساندن پتانسیل این بازی‌ها با اتصال توسعه‌دهندگان بازی به کل اکوسیستم به روشی کارآمد، مقرون‌به‌صرفه و امن است.

کومبو در دو روز گذشته توانست با رشد ۴۰۰ درصدی، به قیمت ۳ سنت دست پیدا کند و بسیاری اعتقاد دارند این ارز به سمت ۷ سنتی شدن پیش می‌رود. اما تحلیلگران نظر دیگری دارند. به عقیده آن‌ها این جهش هیچ مبنای بنیادین خاصی ندارد و این توکن چینی، بعد از حذف شدن از لیست دو صرافی بزرگ بایننس و بای بیت، عملاً یک ارز مرده است، زیرا ۹۹ درصد از اوج قیمت خود پایین آمده و در وضعیت هشدار قرار دارد.

ارز‌های برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

امروز دامنه سود ۳ ارز برنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار رمزارز، ۷ الی ۱۰ درصد بود و میم کوین فارت کوین برای بار دوم در این ماه در لیست برنده‌ها ظاهر شد!
ارز رادیوم (RAY) با ۱۰ درصد رشد، صدر نشین لیست ارز‌های برنده است. هایپر لیکوئید (HYPE) با ۸.۲ درصد رشد، در ردیف دوم و ارز فارت کوین (XCN) با ۷.۶ درصد رشد در رتبه سوم قرار دارد. 

دامنه زیان ۳ ارز بازنده ۳ الی ۹ درصد است. ارز مانترا (OM) پس از سقوط خود همچنان در چالش است و با افت ۹ درصدی خود اولین ارز بازنده امروز محسوب می‌شود. ارز بعدی موومنت (MOV) با ۶.۸ درصد افت، برای چندمین بار در این ماه، در ردیف دومین ارز با بدترین عملکرد قرار گرفت. همچنین فلر (FLR) با افت ۳.۸ درصدی در ردیف سوم ارز‌های بازنده قرار دارد.

بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار

داده‌های آنچین نشان می‌دهند که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموعاً ۳۷.۵ میلیارد دلار نقدینگی، برابر ۱.۴۵ درصد ارزش کل، وارد بازار رمزارز شده و در نتیجه این ورود نقدینگی، ارزش کل بازار به عدد ۲.۶۲ تریلیون دلار رسیده است. 

با ورود این نقدینگی بازار ارز دیجیتال در مسیر بهبود، تاکنون موفق شده نیمی از خروجی نقدینگی پس از سقوط پروژه مانترا را جبران کند.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.