قالیباف: ایفای نقش مردم موفقیت‌های کشور در دوران‌های مختلف را رقم زد

خبرگزاری مهر پنج شنبه 28 فروردین 1404 - 22:25
قالیباف در مراسم چهلمین روز شهادت سردار مصطفی عبداللهی گفت: ایفای نقش واقعی مردم، موفقیت‌های کشور در دوران‌های مختلف را رقم زد.

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم چهلمین روز شهادت پاسدار رشید اسلام، سردار حاج مصطفی عبداللهی که شامگاه امشب پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد صفاء تهران برگزار شد با بیان اینکه این شهید، مجاهد و رزمنده‌ای بود که بی‌وقفه بیش از 40 سال برای نظام و عزت اسلامی تلاش و مجاهدت کرد، ضمن تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی به همه فرماندهان، افسران، درجه‌داران و مدیران این نیروی نظامی کشور، گفت: به‌ویژه از شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران و عزیزانی که افتخار آفریدند یاد می‌کنیم و امیدواریم هرلحظه جایگاه آنها رفیع‌تر شود.

مسجد صفا، مسجدی در تراز انقلاب اسلامی است

دکتر قالیباف در ادامه تصریح کرد: یکی از افتخارات من این است که امشب در مسجد صفا هستم، مسجدی که بی‌شک حداقل طی 20 سالی که از زمان دوران حضورم در نیروی انتظامی، شهرداری و پس از آن مجلس با آن آشنا هستم، بی‌شک مسجدی در تراز انقلاب اسلامی است. حضرت امام(ره) فرمودند مسجد سنگر است و می‌گفتند از جنگنده‌ها و تهدیدها نترسید اما از خالی بودن مساجد بترسید. مسجد صفا همواره از بُعد کمی و کیفی پیشرو بوده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هرکس خود را ارزان بفروشد، متزلزل خواهد بود مگر اینکه خدا آن را بخرد، گفت: شهید مقام شفاعت در روز قیامت دارد و بی‌شک شهادت برترین مرگ‌هاست؛ مرگی است که انسان در راه خدا و برای خدا انتخاب می‌کند و مجاهدانه و شجاعانه در این راه بدون هیچ تردید و ترسی در این مسیر گام برمی‌دارد.

فرهنگ شهادت، گره‌گشای همه مسائل مادی و معنوی است

وی در ادامه گفت: زمانی که امیرالمؤمنین علی(ع) با همه فضیلت‌های خاصی که در شأن ایشان بود در آستانه شهادت قرار گرفتند فرمودند فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَه به پروردگار کعبه سوگند، رستگار شدم.‏ و رستگاری را در شهادت دیدند. فرهنگ شهادت است که گره‌گشای همه مسائل مادی و معنوی خواهد بود. حضرت علی(ع) فرمودند به خدایی که جانم در دست اوست سوگند که اگر هزاران ضربه شمشیر در راه خدا بر من وارد شود آسان‌تر از مرگی است که در بستر باشد.

قالیباف با بیان اینکه فرهنگ شهادت، فلسلفه زندگی ماست که حفظ و زنده نگاه داشتن ذکر یاد و نام شهدا اجری همچون اجر کار شهید را دارد، گفت: امروز ممکن است گاهی از یاد شهدا غفلت کنیم که برکت اصلی برگزاری چنین مراسمی این است که ما را از غفلت دور کرده و ما را متوجه مسیر می‌کند تا از آن منحرف نشویم. حتی اگر کتاب شهدا را می‌خوانیم برای این نیست که صرفاً خاطرات شهدا را مطالعه کنیم، بلکه از این یادآوری قرار است باعث آمادگی ما شده و غفلت را از ما دور کند. یاد شهید باید ما را در مسیر اصلی نگاه دارد.

ایفای نقش واقعی مردم، موفقیت‌های کشور در دوران‌های مختلف را رقم زد

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه امروز به‌عنوان یک راوی سخن می‌گویم که از آغاز نوجوانی با فرهنگ امام(ره) پیش از پیروزی انقلاب آشنا شدم عنوان کرد: با نگاهی به سال‌های پیش از انقلاب تاکنون در می‌یابیم چه در زمان پیروزی انقلاب و تداوم آن، چه در دوران دفاع مقدس و چه در جریان حوادث تروریستی که منافقین جنایتکار همزمان با دفاع مقدس در شهر تهران رقم زدند و مردم را به خاک و خون کشیدند و بعد از آن دوران، تنها زمانی بر مشکلات فائق آمدیم و توانستیم آنها را حل کنیم که مردم به معنای واقعی خود مشارکت و ایفای نقش کردند؛ سیستم و مجموعه مدیریتی در کشور نیز به حضور مردم باور داشتند.

وی با اشاره به نمونه‌هایی از مشارکت‌های مردمی در دوران‌های مختلف بعد از انقلاب، عنوان کرد: بنی‌صدر در دوران دفاع مقدس می‌گفت باید زمین بدهیم و زمان بخریم تا بتوانیم پیروز شویم و قدرت دشمن را بیشتر از قدرت مردم می‌دانست. دوران دفاع مقدس نیز همزمان با دوران جنگ سرد شده بود که تمام کشورهای دنیا تحت سلطه دو قطب شوروی و یا آمریکا بودند در حالی که جمهوری اسلامی ایران در این میان تنها کشوری بود که زیر سلطه هیچ کشوری نبود.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.