طرز تهیه خورشت به با ماهیچه

همشهری آنلاین پنج شنبه 28 فروردین 1404 - 23:30
خورشت بِه یک غذای اصیل ایرانی است که می توان آن را با گوشت قرمز، مرغ یا بوقلمون طبخ کرد و در دورهمی ها با طعم و عطر بی نظیرش مهمانان را شگفت زده کرد.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: خورشت به یک غذای لوکس و بسیار مجلسی به شمار می‌آید که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورشت به با ماهیچه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

مواد اولیه

گوشت ماهیچه گوساله ۳۰۰ گرم
به ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پود دارچین ۱ قاشق چای خوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیموی تازه و رنده شده نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم

طرز تهیه

دو عدد پیاز را به شکل نگینی خرد و با روغن تفت دهید. وقتی خوب سرخ شد گوشت قرمز را مکعبی کنید و با ادویه های پودر دارچین، هل، زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه همراه پیاز تفت دهید. در ادامه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد. در حینی که گوشت ها می پزد می توانید برنج را دم کنید.

به ها را بدون اینکه پوستش را بگیرید و خرد کنید و با کره حدود ۵ دقیقه تفت دهید و حینی که تفت می دهید رب انار، پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه کنید و بعد از یک دقیقه به ها را به گوشت های پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل بپزند(حدود ۱۵ دقیقه کافی است) و خورشت جا بیفتد. هر زمان به ها نرم شدند خورشت را سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه خورشت به با ماهیچه


منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.