ترامپ شاهِ آمریکا نیست!(+عکس)

عصر ایران یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:25
مخالفان ترامپ روز شنبه در یک تظاهرات هماهنگ در خیابان‌های بیش از 700 شهر بزرگ و کوچک در سراسر ایالات متحده با شعار " نه به پادشاهی ترامپ" به میدان آمدند.

مخالفان ترامپ روز شنبه در یک تظاهرات هماهنگ در خیابان‌های بیش از 700 شهر بزرگ و کوچک در سراسر ایالات متحده با شعار " نه به پادشاهی ترامپ" به میدان آمدند و آنچه را تهدیدی برای "آرمان‌های دموکراتیک" این کشور می خوانند، محکوم کردند.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این رویدادهای اعتراضی از تظاهرات در محله مرکزی "منهتن" در شهر نیویورک گرفته تا اعتراضات مقابل کاخ سفید تا تظاهرات در مراسم بزرگداشت ماساچوست به مناسبت آغاز جنگ انقلابی آمریکا در 250 سال پیش (19 آوریل 1775) متنوع و پراکنده بود.

"توماس باسفورد" از خانه خود، حدود 3 ساعت دورتر در "مِین"، رانندگی کرده بود تا شاهد بازسازی صحنه نبردهای "لکسینگتون" و "کنکورد" باشد که منادی آغاز جنگ برای استقلال از بریتانیا بود.

این کارمند بازنشسته 80 ساله گفت که معتقد است آمریکایی‌ها امروز مورد حمله دولت خود هستند و باید در برابر آن بایستند.
او گفت: "این زمان بسیار خطرناکی در آمریکا برای آزادی است. می‌خواستم جوانها درباره ریشه‌های این کشور و اینکه گاهی باید برای آزادی بجنگیم، بیاموزند."

در شهرهای دیگر، تظاهراتی در خارج از نمایندگی‌های فروش خودروی "تسلا" علیه ایلان ماسک، مشاور میلیاردر ترامپ و نقش او در کوچک‌سازی دولت فدرال برنامه‌ریزی شده بود.

اعتراضات اخیر در سراسر ایالات متحده از اوایل آوریل (حدود 3 هفته پیش) شروع داده است. مخالفان ترامپ و ماسک در سراسر ایالات متحده تجمع کردند تا به اقدامات دولت در مورد کوچک کردن دولت، اقتصاد، حقوق بشر و سایر مسائل اعتراض کنند.

این تظاهرات توسط بیش از 150 گروه، از جمله سازمان های حقوق مدنی، اتحادیه های کارگری، طرفداران  حقوق دگرباشان جنسی، کهنه سربازان و فعالان انتخاباتی برنامه ریزی شده بود.

سازمان دهندگان می گویند که آنها به آنچه به عنوان نقض حقوق شهروندی و قانون اساسی از سوی ترامپ، از جمله تلاش برای اخراج تعداد زیادی از مهاجران و کوچک کردن دولت فدرال با اخراج هزاران کارمند دولتی و در واقع تعطیلی کل آژانس ها، اعتراض دارند.

معترضان در برخی از تظاهرات، روح انقلابی آمریکا را در برابر استبداد و پادشاهی مورد تاکید قرار دادند. آنها معتقدند ترامپ نمادی از استبداد است. 

"جورج برایانت" ساکن بوستون از جمله کسانی بود که در رویداد بازسازی صحنه جنگ "کنکورد" شرکت داشت. او در حالی که تابلویی را در دست داشت که روی آن نوشته بود: "رژیم فاشیستی ترامپ اکنون باید برود"، نگران است که ترامپ در آمریکا یک "دولت پلیسی" ایجاد کند.
برایانت گفت: "او (ترامپ) در حال سرپیچی از دادگاه است. او دانشجویان معترض را می رباید. او کنترل ها و تعادل ها را مخدوش می کند. این فاشیسم است."

در واشنگتن، "باب فاسیک" گفت که او به دلیل نگرانی در مورد تهدیدات مربوط به حقوق قانونی مورد حمایت قانون اساسی، و همچنین تامین اجتماعی و دیگر برنامه های شبکه ایمنی فدرال، به گردهمایی اعتراضی مقابل کاخ سفید آمده است.

دولت ترامپ، از جمله، به بستن دفاتر سازمان تامین اجتماعی، کاهش بودجه برنامه‌های بهداشتی دولتی و کاهش حمایت‌ها از دگرباشان جنسی اقدام کرده است.

این کارمند 76 ساله بازنشسته فدرال از اسپرینگفیلد ویرجینیا گفت: "من نمی توانم آرام بنشینم و بدانم که اگر کاری انجام ندهم و همه ما کاری برای تغییر این موضوع انجام ندهیم، دنیایی که ما در مجموع برای بچه های کوچک و همسایگانمان می گذاریم، آن دنیایی نیست که من بخواهم در آن  زندگی کنم."

"جیم کولمن"، از معترضان در تظاهرات بزرگ شیکاگو که برای دومین بار طی ماه جاری در تظاهرات ضدترامپ شرکت کرده، گفت: "هرچه افراد بیشتری بیرون بیایند، دولت سریعتر تغییر خواهد کرد. انرژی زیادی وجود دارد. مردم در حال حاضر بسیار ناراحت هستند."

در فیلادلفیا، بیش از هزار نفر برای پیوستن به تظاهرات " نه به پادشاهی" گرد هم آمدند و سیاست‌ها و اقدامات کاخ سفید را که به گفته آن‌ها ضد دموکراتیک است، محکوم کردند.

"تالیا گیلز" از شرکت کنندگان در تظاهرات، گفت: "در حال حاضر، مردم نگران اخراج از کارهایشان هستند و شغل خود را از دست می دهند. مردم نگران اعضای خانواده‌های مهاجر خود هستند. مردم نگران وضعیت این کشور هستند."

"مارشال گرین" از معترضان در نیویورک، گفت که او بیش از همه نگران است که ترامپ قانون دشمنان بیگانه در زمان جنگ 1798 را با ادعای اینکه کشور در حال جنگ با باندهای ونزوئلا مرتبط با دولت این کشور آمریکای جنوبی است، مورد استناد قرار می دهد."

این مرد 61 ساله اهل نیوجرسی گفت: "کنگره باید تقویت شود و بگوید نه، ما در جنگ نیستیم. شما نمی توانید از آن استفاده کنید. شما نمی توانید مردم را بدون روند قانونی اخراج کنید، و هر کس در این کشور بدون توجه به اینکه چه اتفاقی می افتد، حق دارد که از روند قانونی برخوردار شود."

"ملیندا چارلز" از "کانتیکت"، با اشاره به درگیری‌های ترامپ با دادگاه‌های فدرال تا دانشگاه هاروارد و دیگر دانشگاه ها که از نظر او بیش از حد لیبرال هستند، گفت که بیش از همه نگران چیزی است که به‌عنوان "دست‌اندازی اجرایی ترامپ" می‌داند.

او گفت: "قرار است ما سه قوه مساوی در حکومت داشته باشیم و قوه مجریه نباید اینقدر قوی شود، یعنی باور کردنی نیست."

تظاهرات بزرگ ضدترامپ در شهرهای آمریکا/ عکس ها: آسوشیتدپرس، رویترز و گتی ایمجز
1

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.