پیچیده‌ترین پیشرفت‌های فناورانه در نیروهای مسلح رقم‌ خورده است

خبرگزاری مهر یکشنبه 31 فروردین 1404 - 14:52
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستادکل نیروهای مسلح گفت: پیچیده‌ترین و جدی‌ترین پیشرفت‌های فناورانه ابتدا در نیروهای مسلح رقم می‌خورد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ محمد مهدی‌نژاد نوری معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز (یکشنبه) در رویداد کاربرد هوش مصنوعی در تجهیزات بدون سرنشین که به همت دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری و در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: باید همکاری‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان به‌صورت مستحکم و ناگسستنی شکل گیرد و افزایش یابد.

سردار مهدی‌نژاد نوری با تأکید بر لزوم همکاری با اساتید مطرح و مختلف کشور در سطح علمی و فناوری، ادامه داد: از سال ۱۳۶۴ در صنعت هواپیمای بدون سرنشین ورود پیدا کردیم و به لطف خداوند، امروز در جایگاهی از اقتدار و توانمندی در همه سطوح قرار داریم که می‌توانیم صادرات داشته باشیم.

وی افزود: امروز با بسیاری از دانشگاه‌ها و شرکای دانش‌بنیان همکاری داریم و در ۲ سال گذشته ۴۵۰ میلیارد تومان به این مجموعه‌ها پرداختی داشتیم و کارهای ارزشمندی را پیش بردیم و امسال جهشی زیادی در حوزه‌های فناوری خواهیم داشت. رویدادهای فناورانه موجب تقویت همکاری‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه می‌شود و برای هر یک از رده‌های سازمان‌های نیروهای مسلح صندوق فناورانه درخواست کردیم.

معاون عتف ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: با توجه به تهدیدات و چشم‌انداز ترسیم‌شده عرصه همکاری‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه در حال توسعه است؛ چرا که این شرکت‌ها می‌توانند نیازهای مختلف ما را تأمین کنند و موجب پیشرفت کشور و نیروهای مسلح شوند.

سردار نوری با بیان اینکه هوش مصنوعی ترکیب چند نوع فناوری است، تصریح کرد: امروز آمریکایی‌ها در خلیج فارس ناوگان‌های بدون سرنشین دارند و برای جمع‌آوری اطلاعات از آن‌ها استفاده می‌کنند؛ در چنین فضایی به میزان دانش و آمادگی بالایی نیاز است.

وی گفت: دغدغه ما در نیروهای مسلح، امنیت است و موضوعات اقتصادی در رده بعدی قرار دارد. پیچیده‌ترین و جدی‌ترین پیشرفت‌های فناورانه ابتدا در نیروهای مسلح رقم می‌خورد.

معاون عتف ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: امروز می‌بینیم پهپادهای ارزان‌قیمت یمنی، آمریکایی‌ها را به چالش کشانده است و آن‌ها مجبور هستند از موشک‌های میلیون دلاری برای مقابله با این پهپادها استفاده کنند.

سردار نوری یادآور شد: در موضوع اقتدارافزایی به فناوری‌های مختلف اعم از هوش مصنوعی، دیجیتال، کوانتوم، صنعت میکروالکترونیک و یک شبکه دانا و توانمند نیاز داریم و باید این فناوری‌ها را توسعه دهیم.

معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: امروز با پارک‌های مختلف علم و فناوری و دانشگاه‌های مختلف همکاری داریم تا از ایده‌های خلاقانه بهره ببریم.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.