علی باقری در گفت وگو با خبرنگار مهر به مشارکت همه مردم در حفظ منابع طبیعی تأکید کرد و گفت: باید از ظرفیت «سمن» ها، انجمن مرتعداران و همچنین فعالان رسانه به درستی استفاده کنیم و ضمن صیانت از عرصههای جنگلی و مراتع موجود، برنامه توسعه را نیز در دستور کار داشته باشیم.
باقری افزود: اگر نسبت به این عرصهها بیتوجه باشیم، هم امروز خودمان را ضربه خواهیم زد و هم به نسل آینده آسیب جدی وارد خواهیم کرد و نباید فراموش کنیم که ما امروز امانتدار در حوزه منابع طبیعی هستیم و وظیفه داریم این سرمایه ارزشمند که گذشتگان به ما تحویل دادند را بدون کم و کاست به آیندگان بسپاریم.
وی ضمن اشاره به موضوع قطع درختان و تصرف اراضی ملی، همچنین از ریاست کل دادگستری استان مازندران و دادستانها قدردانی کرد و گفت: انصافاً دستگاه قضا هیچ تعارفی با تجاوز به جنگل و قاچاق چوب ندارد و با افراد فرصت طلب و سودجو برخورد قاطع به عمل میآورد.
باقری گفت: با تمهیداتی که ادارهکل منابع طبیعی تدوین و برنامه ریزی کرده است، قاچاق چوب آلات جنگلی کاهش پیدا کرد و تلاش داریم در همه شهرستانها استفاده از پهپاد را آغاز کنیم تا همکاران ما هم پایش زمینی و هم پایش هوایی را انجام دهند و همچنین برنامه داریم سرجنگلبانی ها را به یک دستگاه پهپاد مجهز کنیم.
وی همچنین گفت: باید تأکید کنم قاچاق چوب طی سه ماهه اخیر در مقایسه با مدت زمان قبل، کاهش داشته است و در بسیاری از موارد، راهها و مسیرهای جنگلی که محلی برای ایجاد قاچاق بوده را مسدود کردیم اما بسیاری از کشفیات ما مربوط به چوبهای خارج از استان است که وارد مازندران میشود چون چند کارخانه بزرگ چوب در این استان فعال هستند و ما این موضوع را از بررسی نوع چوبهای کشف شده متوجه میشویم.
باقری جامخانه همچنین گفت: احیا و غنیسازی جنگل در کنار حفاظت جزو برنامههای ما است و اگر اعتبارات لازم به موقع تأمین شود ما این آمادگی را داریم که چهل میلیون نهال در سال تولید کنیم و این نهالها را رایگان در اختیار مردم قرار میدهیم.