به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، لیلا محمدی رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در نشست خبری با تشریح اهداف و ابعاد رویداد ملی «نقش تنظیمگری ۵ G-AIoT در توسعه اقتصاد دیجیتال»، گفت: این رویداد به منظور هوشمندسازی صنایع مهم کشور با تمرکز بر همکاری بیندستگاهی برگزار میشود و با توجه به نقش آن در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: این رویداد با هدف همافزایی بین دستگاهی، شناسایی توانمندی شرکتها و همرسانی راهکارهای هوشمندسازی، ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار میشود.
محمدی با بیان اینکه همافزایی بین نهادها و سازمانها کلید موفقیت در هوشمندسازی است، گفت: در این رویداد چند صنعت کلیدی از جمله نفت، معدن و کشاورزی بررسی میشوند و تلاش میشود توانمندی شرکتها شناسایی و برای توسعه فناوریها، همرسانی هدفمند میان بازیگران دولتی و خصوصی انجام شود.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به سهم اقتصاد دیجیتال در رشد ۸ درصدی برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: بر اساس این برنامه، پژوهشگاه موظف است زمینه همکاری و هماهنگی بین سازمانها و دستگاههای ملی را برای پیشبرد طرحهای هوشمندسازی فراهم کند. به همین منظور، مرکز ملی فضای مجازی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این رویداد مشارکت دارند تا انسجام و هماهنگی در سطح ملی شکل بگیرد.
محمدی با تأکید بر اهمیت موضوع امنیت در کنار توسعه فناوری، گفت: توجه به ابعاد امنیتی و حریم خصوصی در توسعه ۵ G و AIoT از اولویتهای اصلی این رویداد است.
همزمان با برگزاری این رویداد، نمایشگاه تخصصی فنی و اتوماسیون صنعتی نیز در محل پژوهشگاه برپا خواهد شد که جدیدترین دستاوردهای فنی شرکتها و سازمانها در حوزه اقتصاد دیجیتال در آن نمایش داده میشود.