معصومه صفری اوریمی در گفت وگو با خبرنگار مهر از کشت ۷۵ هکتار توت فرنگی در زمینهای زراعی این شهرستان خبرداد و گفت: پیش بینی میشود ۷۵۰ تن توت فرنگی در این شهرستان تولید گردد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر افزود: رقمهای کشت شده توت فرنگی کاماراسو، سلوا و محلی است که ۱۳۰ نفر بهره بردار در زمینه کشت این محصول فعالیت دارند و عملکرد توت فرنگی در هر هکتار ۱۰ تن است.
وی اضافه کرد: توت فرنگی به عنوان یک میوه زودرس به مصرف تازه خوری میرسد و ارقام چهار فصله که سریع الرشد و خزنده هستند، از اواخر اردیبهشت تا اواخر تابستان گاهی اوایل پاییز میوه میدهند که در هر بوته میوههای ریز و به تعداد زیاد تولید میشوند و یکی از ارقام چهار فصله مناسب کشتهای گلخانهای کاماروسو میباشد.
وی تصریح کرد: عملکرد رقم سلوا بالاست و میوههای بزرگ و سفت دارد و قسمت وسط رنگ پریده است اما پوست آن رنگ قرمز درخشان و براقی دارد و طعم میوه آن در اوایل تابستان لطیف و میوه سلوا از نظر عمر انبارداری و امکان حمل و نقل مناسب است و گلدهی آن مداوم و در طول سال کم و زیاد میشود و وزن میوه بین ۳۰ تا ۴۰ گرم است.
وی توصیه کرد: برداشت توت فرنگی در مزرعه باید صبح یا عصر، زمانهایی از مزرعه که هوا خنکتر است و میوه کاملاً قرمز شده انجام گیرد و بلافاصله پس از برداشت محصول را خنک بسته بنده نمود و به بازار مصرف ارسال کرد و بهتر است میوه را همراه با کمی از دم برداشت کرده تا موقع برداشت به میوه فشاری نیاید و به علت آسیب پذیری شدید میوه باید آن را در جعبههای کم عمق بسته بندی نمود.
صفری اوریمی خاطرنشان کرد: توت فرنگی را میتوان در فصول مختلف اواخر تابستان، پاییز و بهار کشت نمود و با وجود این زمان کاشت تا حد زیادی بستگی به شرایط آب و هوایی منطقه، جنس خاک و نوع رقم حدود استفاده برای کاشت دارد.