به گزارش خبرگزاری مهر، محمدوحید ربیعی عصر سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کشف و معدومسازی بیش از ۱۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف انسانی در جریان طرح تشدید نظارتهای بهداشتی نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.
وی با بیان اینکه این طرح از یازدهم اسفندماه ۱۴۰۳ تا یکم اردیبهشتماه ۱۴۰۴ اجرا شده، افزود: این میزان مواد فاسد در جریان بازرسیهای کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهرستان شناسایی، ضبط و معدومسازی شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با اشاره به انجام بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در این مدت عنوان کرد: طی این بازه زمانی، ۳۵ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی ارجاع و ۶ واحد صنفی متخلف نیز با دستور مقام قضائی پلمپ شدهاند.