به گزارش خبرنگار مهر، محمدنبی شهیکی عصر سهشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: پارکهای علم و فناوری نقش مهمی در آیندهسازی کشور دارند و هرچند سابقه این پارکها در کشور کم است، اما در این زمینه برخی استانها توانستهاند مسیر رشد را بهخوبی طی کنند و به جایگاههای شایستهای دست یابند.
وی با اشاره به تجارب مثبت و منفی در حوزه پارکهای علم و فناوری افزود: تلاش مجموعه وزارت علوم بر آن است که با بهرهگیری از این تجربیات، الگوی موفق و پایداری از پارکها در سطح ملی ارائه شود.
معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از فعالیت ۱۶۳ هزار فارغالتحصیل دانشگاهی در ۵۹ پارک علم و فناوری کشور خبر داد و گفت: تبدیل ایدههای نو به کسب و کارهای پایدار از اهمیت ویژهای برخوردارند چرا که با حمایتهای لازم، پارکها میتوانند به موتور محرکهای برای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی تبدیل شوند.
شهیکی با بیان اینکه تحقق نوآوری تنها با اتکا به بودجههای سنواتی امکانپذیر نیست، گفت: نمونه موفق پارک علم و فناوری اصفهان به دلیل ایجاد بستر مناسب برای حضور بخش خصوصی است همچنین پارک علم و فناوری استان مرکزی از جمله مجموعههای موفق در کشور است و تقویت صندوق پژوهش و فناوری استان بهعنوان بازوی مالی شرکتهای دانشبنیان ضروری است.
وی بر اجرای جدی طرح نوآفرینی صنعتساز" تأکید کرد و گفت: منابع مالی و بستههای توانمندسازی برای شکلگیری نسل جدید شرکتهای دانشبنیان در استانها پیشبینی شده و باید در استان مرکزی نیز با جدیت پیگیری شود.
شهیکی با اشاره به سابقه بیش از دو دههای پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: این مجموعه باید به عنوان یکی از پارکهای الگو در کشور معرفی شود و استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی برای تقویت فعالیتهای این پارک را ضروری است.
وی گفت: با توجه به پتانسیلهای موجود در استان، امکان توسعه بیشتر این پارک فراهم است و باید مدلهای پویاتری در آن پیاده شود.