به گزارش خبرگزاری مهر، سعید سرداری در کارگروه اجتماعی استان به اجرای برنامه آرد و نان کامل در سطح استان اشاره کرد و افزود: نان به ویژه نانهای سنتی به عنوان پرمصرف ترین ماده غذایی در ایران محسوب می شود که درصد بالایی از انرژی روزانه هر فرد را تامین می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان اظهار داشت: بنابراین ارزش تغذیه ای نان به طور مستقیم در سلامتی افراد تاثیر می گذارد و در صورتی که نان سالمی در اختیار مردم قرار نگیرد مشکلات سلامتی در قالب انواع بیماری ها بروز می کند.
سرداری افزود: کامل ترین نان با آرد کامل حاوی سبوس تهیه می شود و چنین نان کاملی مقادیر بالایی از پروتئین های مورد نیاز بدن کلسیم، آهن و انواع ویتامین ها را دارد و قادر است بخش زیادی از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تامین کند.
وی تصریح کرد: جهت ارتقاء و حفظ سلامت شهروندان به ویژه قشر کم برخوردار که اغلب انرژی روزانه خود را از نان به دست می آورند، جایگزین نانهای سنتی با نان کامل و افزایش مراکز پخت این نوع نان کامل ضروری است.
سرداری با بیان اینکه موضوع پزشک خانواده و نظام سلامت در کشور از جمله مطالبات رئیس جمهوری است افزود: باید استفاده از خرد جمعی و مشارکتهای مردمی، توانمندی جامعه در حوزه سلامت افزایش یابد.
وی اضافه کرد: ساختار پیامگذاران سلامت به منظور استفاده از نظرات مردم در توسعه سلامت بومی تعریف شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان خاطرنشان کرد: همچنین، سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی و مشکلات زیستمحیطی از جمله مسائل مهم استان است و باید به آن توجه کرد.