طرز تهیه سیر ترشی فوری ؛ ساده و سریع

تابناک پنج شنبه 04 اردیبهشت 1404 - 02:21
برای درست کردن سیر ترشی همیشه نیازی نیست که چندین ماه یا چندین سال صبر کنید. اگر با ترفندهای آماده کردن سیر ترشی فوری و حرفه‌ای آشنا باشید، می‌توانید در کمتر از یک روز یک سیر ترشی خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه سیر ترشی فوری ؛ ساده و سریع

به گزارش تابناک، برای درست کردن این سیر ترشی باید شیره انگور، سرکه و نمک را در قابلمه بریزید و بعد از ترکیب کردن مواد سیر‌ها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و برای چند دقیقه بجوشانید.

 در ادامه سیر ترشی را در شیشه بریزید و مصرف کنید. به منظور درست کردن سیر ترشی فوری می‌توانید از سرکه بالزامیک، رب انار، شکر قهوه‌ای و سرکه قرمز نیز استفاده کنید.

رسپی این ترشی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سیر ترشی فوری با شیره انگور برای ۶ نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز

سیر ۱ کیلوگرم

شیره انگور ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

سرکه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نمک ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: سیر‌ها را پاک کنید

برای شروع باید سیر‌ها را بشویید و به کمک فرچه گل و لای و آلودگی‌های سطح آن را تمیز کنید. قسمت‌های خراب و سیاه سیر‌ها را جدا کنید.

بهتر است پوسته‌های اضافه سیر‌ها را جدا و از سیر‌ها به صورت حبه شده برای درست کردن این سیر ترشی استفاده کنید.

در ادامه سیر‌ها را روی دستمال قرار دهید تا کاملا خشک شوند و رطوبت اضافه‌شان گرفته شود.

مرحله دوم: مواد سیر ترشی یک روزه را بجوشانید

سرکه را در یک قابلمه بریزید و بعد نمک و شیره انگور را اضافه کنید. در این روش باید به ازای هر یک کیلوگرم سیر، از یک لیوان شیره انگور و یک لیوان سرکه استفاده کنید.

مواد را هم بزنید و بعد سیر‌ها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

در یک دقیقه اول درب قابلمه را روی آن بگذارید و بعد آن را بردارید و اجازه دهید مواد برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت بجوشند.

مرحله سوم: سیر ترشی را در شیشه بریزید

بعد از آماده شدن سیر ترشی بهتر است آن را برای یک شب در قابلمه قرار دهید تا کاملا سرد شود.

در ادامه سیر‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بچینید و ترکیب سرکه و شیره را بعد از صاف کردن در شیشه بریزید.

مرحله چهارم: سیر ترشی جوشیده را آماده کنید

در آخرین مرحله از درست کردن سیر ترشی با شیره انگور باید درب شیشه را محکم ببندید و آن را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید.

سیر ترشی شما بعد از یک روز قابل مصرف است، اما برای بهتر شدن طعم آن، بهتر است حدود یک هفته دیگر صبر و بعد آن را مصرف کنید.

طرز تهیه سیر ترشی فوری به روش‌های دیگر

در این بخش به روش‌های مختلف درست کردن سیر ترشی فوری در خانه اشاره شده است.

سیر ترشی فوری با سرکه بالزامیک: در این روش باید از ترکیب سیر، سرکه بالزامیک، سرکه خرما و سس سویا برای درست کردن سیر ترشی استفاده کنید. در این روش باید سس سویا را بعد از آماده شدن سیر ترشی به آن اضافه کنید.

سیر ترشی با رب انار: در این روش باید از ترکیب رب انار، شیره خرما، سیر و سرکه استفاده کنید.

سیر ترشی با شکر قهوه‌ای: در این روش می‌توانید از ترکیب سیر، سرکه خرما، سرکه بالزامیک و مقداری شکر قهوه‌ای برای درست کردن سیر ترشی استفاده کنید.

سیر ترشی با سرکه قرمز فوری: در این روش باید سرکه قرمز، نمک و سیر را در قابلمه بریزید و برای ۱۵ دقیقه بجوشانید تا سیر ترشی شما آماده شود.

سیر ترشی با سرکه سفید: در این روش باید سیر را با مقداری سرکه سفید و نمک بجوشانید تا آماده شود.

روش‌های جلوگیری از کپک زدن سیر ترشی فوری

در این بخش به چند نکته مهم برای جلوگیری از کپک زدن سیر ترشی اشاره شده است.

بعد از شستن سیرها، حتما آنها را برای ۲ روز در معرض هوا قرار دهید تا کاملا خشک شوند. خیس بودن سیر‌ها موجب کپک زدن سیر ترشی می‌شود.

برای نگهداری این سیر ترشی باید از شیشه‌های کاملا خشک و تمیز استفاده کنید. ورود کوچک‌ترین رطوبت و آلودگی به شیشه سیر ترشی موجب خراب شدن آن می‌شود.

بعد از آماده کردن سیر ترشی باید درب شیشه را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.

در زمان برداشتن سیر ترشی حتما از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.

بعد از آماده شدن سیر ترشی صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد آن را در شیشه بریزید.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه طرز سیر ترشی فوری

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن سیر ترشی فوری و حرفه‌ای اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این سیر ترشی فوری یک روزه می‌توانید به جای سرکه انگور از سرکه سیب استفاده کنید.

برای درست کردن سیر ترشی فوری بهتر است سیر را به صورت حبه شده آماده کنید.

هر چند این ترشی نیاز به ادویه ندارد، اما اضافه کردن مقداری گلپر و فلفل طعم بی نظیری به این سیر ترشی می‌بخشد.

به منظور نگهداری سیر ترشی با سیر تازه فوری بهتر است از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید.

قرار دادن سیر ترشی در مقابل آفتاب موجب نرم و شیرین شدن آن می‌شود.

قرار دادن سیر ترشی در مکانی تاریک و خنک، موجب سفت و تند شدن آن می‌شود.

برای درست کردن سیر ترشی یک روزه نیازی به اضافه کردن ادویه نیست.

به منظور نگهداری سیر ترشی خانگی به هیچ عنوان از ظروف فلزی و پلاستیکی استفاده نکنید.

اگر دوست دارید سیر ترشی شما نرم شود، باید آن را برای چند دقیقه بجوشانید و آن را در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا نرم شود.

در صورتی که برای درست کردن این سیر ترشی از سس سویا استفاده می‌کنید، دیگر نیازی به اضافه کردن نمک نیست، زیرا سس سویا طعم شوری دارد.

برای درست کردن ترشی سیر هفت ساله فوری در ۲۰ دقیقه می‌توانید از سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید.

سیر ترشی فوری از یک روز پس از آماده شدن، قابل مصرف است، اما این سیر ترشی نیز هر چقدر بیشتر بماند، خوشمزه‌تر می‌شود.

برای درست کردن سیر ترشی فوری به هیچ عنوان نباید سیر‌ها را به مدت طولانی بجوشانید. این کار موجب له شدن سیر می‌شود.

در صورت تمایل می‌توانید برای متعادل شدن طعم این سیر ترشی از مقداری نبات یا شکر نیز استفاده کنید.

در برخی رسپی‌ها برای درست کردن سیر ترشی فوری و حرفه‌ای در کنار سرکه و شیره انگور از مقداری رب انار نیز استفاده می‌شود.

اگر دوست دارید رنگ سیر ترشی شما تیره شود، می‌توانید از سرکه بالزامیک برای درست کردن این سیر ترشی استفاده کنید.

در برخی رسپی‌ها برای درست کردن سیر ترشی از مقداری شیره تمر هندی صاف شده استفاده می‌شود. این کار رنگ سیر ترشی را تیره می‌کند و طعم خوبی به آن می‌بخشد.

اضافه کردن شیره انگور موجب تیره شدن رنگ این سیر ترشی می‌شود.

برای درست کردن سیر ترشی شمالی فوری تنها باید مواد سیر ترشی را برای چند دقیقه بجوشانید.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.