غلامرضا شاهین فرد سرآشپز نهاد ریاست جمهوری اخیرا طی مصاحبه ای از سبک و سیاق طعام و خورد و خوراک پاستور نشینان سابق پرده برداشته است.
غلامرضا شاهین فرد سرآشپز نهاد ریاست جمهوری اخیرا طی مصاحبه ای از سبک و سیاق طعام و خورد و خوراک پاستور نشینان سابق پرده برداشته است؛ او گفته است که حضرات مدعی ساده زیستی که طی سال های 84 تا 92 عنان امور مملکت را برعهده داشته اند چندان هم به امور جوارحی خود بی توجه نبودند و در روزهای مشخصی غذاهایی را صرف می کردند که اعیانی محسوب می شد.
سرآشپز نهاد ریاست جمهوری در گفت و گویی با اشاره به اوضاع آشپزخانه نهاد ریاست جمهوری در دوران دولتهای نهم و دهم، تصریح کرد: مشایی رئیس دفتر نهاد ریاست جمهوری به من میگفت برایمان کدو تنبل بدون روغن در فر بپز و این کدو تنبلها را عصرانه با احمدی نژاد میخوردند.
شاهین فرد افزود: احمدی نژاد یا مشایی گفته بود یکشنبهها و چهارشنبهها برای ما آب گوشت سنتی درست کنید.
وی همچنین در رابطه بی توجهی رئیس جمهور سابق به خانواده شهدا گفت: آقای احمدی نژاد کمتر به خانواده شهدا توجه می کرد.
او همچنین به حساسیت احمدی نژاد به غذایی که برای او مهیا می شد نیز اشاره کرده و گفته است: یک بار در سوپ احمدی نژاد پیاز سوخته بود؛ آن را به وزارت بهداری(وزارت بهداشت) برده و آنجا آزمایش کرده بودند و دیدند که آن پیاز صرفا سوخته است و هیچ مسئله دیگری ندارد.
در این مصاحبه همچنین درباره دستورات و اوامر فردی به نام قاسم که به گفته شاهین فرد، احمدی نژاد را دایی خطاب می کرد، صحبت شده؛ آشپز نهاد ریاست جمهوری در این رابطه گفت: بعضی وقتها این فرد(قاسم) می آمد و می گفت دایی(احمدی نژاد) سنگک دورو خشخاش می خواهند.