تنها روستای چوبی کشور؛ مقصدی جذاب برای سفری به یادماندنی

فرارو پنج شنبه 04 اردیبهشت 1404 - 17:27
در ۱۷ کیلومتری مرکز شهر نیشابور تنها روستای چوبی کشور واقع شده است که می‌توانید برای نجات روح خسته خود از شلوغی‌های زندگی شهری، به آن سفر کنید.

زندگی در شهر انسان را با چالش‌های متعددی رو‌به‌رو می‌کند و گاهی یک سفر ساده به روستایی دورتر از شهر محل زندگی می‌تواند آرامش از دست رفته را حتی برای زمانی کوتاه به آدمی بازگرداند.

به گزارش خبرآنلاین، دیدن اشیا چوبی همواره ما را سرشار از انرژی می‌کند و به گفته بسیاری از روانشناسان وجود اقلامی که با استفاده از چوب تهیه شده‌اند، استرس و اضطراب افراد را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

فکر کنید بعد از مدت‌ها زندگی ملال‌آور در شهری شلوغ، برای یک سفر چند روزه به "روستایی چوبی" قدم بگذارید.

تنها روستای چوبی کشور؛ مقصدی جذاب برای سفری به یادماندنی

وستای چوبی در کجا واقع شده است؟

تنها روستای چوبی کشور در ۱۷ کیلومتری مرکز شهر نیشابور واقع شده است و می‌توانید برای نجات روح خسته خود از شلوغی‌های زندگی شهری، به آن سفر کنید.

اینکه با خودروی شخصی بروید یا با هواپیما ابتدا به مشهد رفته و سپس به سمت نیشابور بروید؛ یا اینکه با قطار یا اتوبوس خود را به روستای چوبی در حوالی نیشابور برسانید، بستگی به خودتان دارد که حوصله رانندگی چند ساعته تا رسیدن به این روستا را دارید یا خیر.

روستای چوبی در جاده اسحاق‌آباد-نیشابور قرار گرفته است و بعد از حضور در این روستا می‌بینید که به بهشتی کوچک و بکر قدم گذاشته‌اید که حتی فکرش را هم نمی‌کردید چنین جای دنجی در کشور خودمان وجود دارد.

نقاط دیدنی روستای چوبی کدامند؟

در روستای چوبی شهر نیشابور، بنا‌های مختلفی از جمله مسجد چوبی، کتابخانه و موزه چوبی، آلاچیق‌های چوبی و رستوران چوبی وجود دارد که معماری و ساخت همه آنها با چوب انجام شده است.

معماری سازه‌های دهکده چوبی مطابق با اکوسیستم محیط است و در واقع اولین روستایی در ایران است که به صورت اکولوژیکی ساخته شده است.

وجود فروشگاه‌های صنایع دستی برای خرید سوغاتی‌های متنوع، نانوایی، برکه و سوئیت‌هایی که برای اقامت گردشگران از جنس چوب ساخته شده‌اند، همگی برای شما سفری دل‌انگیز و رویایی را رقم خواهند زد.

تنها روستای چوبی کشور؛ مقصدی جذاب برای سفری به یادماندنی

روستای چوبی چگونه ساخته شده؟

ایده اولیه روستای چوبی از ساخت چند اقامتگاه چوبی بین راهی برای زائرانی که به زیارت حرم امام رضا علیه السلام می‌رفته‌اند، در روستایی معروف به (ملا محمد آقا زاده از نیکوکاران نیشابوری) در بیش از ۳ دهه قبل، شکل گرفته است.

سال‌ها بعد با ساخت چند اقامتگاه دیگر از جنس چوب، روستایی بنا شده که با گسترش شهر‌ها خالی از سکنه شده است، اما در ادامه، "حمید مجتهدی" نوه "ملامحمد آقازاده" روستای چوبی را از متروکه ماندن نجات داده و به یکی از نقاط دیدنی و گردشگری نیشابور تبدیل کرده است.

چه زمانی به روستای چوبی سفر کنیم؟

بخاطر نوع آب و هوای سردی که نیشابور و روستای چوبی دارند، بهترین زمان سفر به این روستا فصل بهار و تابستان است، اما اگر حوصله شلوغی و حضور تعداد زیادی از گردشگران را ندارید، می‌توانید در پاییز و زمستان سفر آرام‌تری را در این روستا تجربه کنید؛ اگر چه روستای چوبی هنوز آنطور که باید شناخته شده نیست و همین کافی است تا مثل دیگر شهر‌های کشور در نوروز خیلی شلوغ و پر تردد نباشد.

با سفر به روستای چوبی هم می‌توانیم از حضور در مکانی بکر و دلنشین لذت ببریم و هم با خرید سوغاتی‌های مختلف خوراکی و صنایع دستی اهالی روستا کمکی هر چند کوچک هم به اقتصاد آنها داشته باشیم.

تنها روستای چوبی کشور؛ مقصدی جذاب برای سفری به یادماندنی

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.