به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از کوالالامپور، غذاهایی اصیل، منحصربهفرد و خوش طعم و رنگ با تنوع اقلیمی و فرهنگی مناطق مختلف ایران از خورشهای خوشمزه تا کبابها و دسرهای معروف به عنوان بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی کشورمان در جشنواره غذای حلال فیلیپین، مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین در جشنواره بین المللی غذای حلال که با همکاری سفارتخانههای چندین کشور بویژه جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است؛ ضمن معرفی فرهنگ غذایی حلال ایران، بازدیکنندگان را با رعایت اصول شرعی و مسائل بهداشتی در طبخ غذاهای متنوع و خوش طعم و رنگ ایرانی آشنا میکند.
رایزن فرهنگی ایران در فیلیپین نیز معرفی فرهنگ غذایی حلال ایران در این جشنواره بین المللی را که مورد استقبال چشمگیر بازدید کنندگان قرار گرفته است؛ فرصت بسیار مناسبی برای تقویت پیوندهای فرهنگی دو کشور بیان کرد.
ابوالقاسمی با قدردانی از کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین و مشارکت تعدادی از ایرانیان فعال در حوزه طبخ و توزیع غذای ایرانی خاطرنشان کرد: این جشنوار ه فرصت بسیار مغتنمی است تا با تکیه بر اصول اسلامی و رعایت استانداردهای جهانی، دستاوردهای اصیل فرهنگی ایران را در بخش هنر آشپزی با دیگر ملل دنیا به اشتراک بگذاریم.
وی جشنواره بین المللی غذای حلال این کشور را بستر مناسبی برای تبادل فرهنگی و شناخت و ارزیابی غذاهای حلال کشورهای مختلف به ویژه ایران اسلامی عنوان کرد.
رایزن فرهنگی کشورمان در فیلیپین هدف از حضور فعال در حوزه طبخ و توزیع غذاهای اصیل و حلال ایرانی را در این جشنواره بین المللی، ارائه الگوی سالم و لذتبخش به دیگر ملل دنیا اعلام کرد.
جشنواره بین المللی غذای حلال به مدت چهار روز در مرکز خرید رابینسون گالریای مانیل، پایتخت فیلیپین، برای بازدید علاقمندان دایر است.