به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، رضا نواز افزود: چون به صورت شفاف در مورد قانونی نبودن ارائه کارت سوخت هر خودرو به دیگری اطلاع رسانی نشده است و از طرفی به لحاظ شرعی نکاتی در این خصوص وجود دارد، طی سالیان گذشته مردم کارت های خود را در اختیار دیگران قرار میدهند.
وی افزود: این مورد خصوصا در خودروهای عمومی بنزین سوز بیشتر مصداق دارد.
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور تصریح کرد: در این حالت، چون جایگاه ها ضابط قضایی یا انتظامی نیستند و نیز امکان چک کردن کارت ها به لحاظ فنی و عملیاتی مقدور نیست، متاسفانه پس از سوختگیری، مالکان جایگاه ها نیز صرفا به دلیل سوختگیری کارت سوخت، به شعب تعزیرات احضار میشوند در حالیکه دخل و تصرفی در موضوع نداشته اند و برخی احکام در این خصوص منصفانه و قانونی نیست.
وی ادامه داد: دست به دست شدن کارت سوخت ها توسط مردم موضوع جدیدی نیست و برخی ها کارت خود را در اختیار دیگران قرار می دهند که برای جایگاه ها دردسرساز شده ولی کارت سوخت فروشی گسترده مردم صحت ندارد.
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور خاطرنشان کرد: خلا قانونی، عدم اطلاع رسانی شفاف و عدم رفتار قانونی در خصوص جا به جایی سهمیه کارت سوخت بر اساس قوانین بالادستی و صرفا تکیه بر دستورالعمل و ضوابط پایین دستی موجب اعتراضات شدید جایگاه ها شده است که قابل تحمل نیست.
نواز افزود: اگر فروش یا اجاره کارت سوخت تخلف است، پس چرا با کسانی که در پلتفرمهای فضای مجازی تبلیغات در این خصوص دارند برخورد نمیشود؟
سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت تصریح کرد: مردم فعلا به اخبار مربوط به حذف کارت سوخت توجه نکنند و کارت های خود را حفظ و مراقبت کنند تا در آینده با مشکل مواجه نشوند.