اعلام تورم خوراکی‌ها در فروردین‌ماه

اقتصادنیوز شنبه 06 اردیبهشت 1404 - 17:32
اقتصادنیوز: مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در ماه گذشته را اعلام کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، طبق اعلام مرکز آمار ایران در فروردین ماه سال جاری تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به این صورت است که در گروه نان و غلات اقلام برنج ایرانی با ۶.۱ درصد، شیرینی خشک با ۵.۱ درصد و برنج خارجی با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ ماشینی با ۶.۸ درصد و گوشت گوسفندی با ۳ درصد است. در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت به این صورت است که نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با ۶.۲ درصد، روغن مایع با ۴.۰ درصد و روغن نباتی جامد با ۳.۴ درصد است. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"تخم مرغ" با ۶.۴- درصد اعلام شده است.

میوه و خشکبار

بررسی‌ها نشان می‌دهد در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۲۲ درصد، سیببا ۲۰.۳ درصد و لیمو ترش با ۱۹.۷ درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در گروه سبزیجات و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لوبیا چیتی با ۱۰.۴ درصد، لوبیا قرمزبا ۷.۵ درصد، فلفل دلمه­‌ای با ۶.۹ درصد  و لپه با ۶.۳ درصد است. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ۸.۱- درصد است.

و در پایان در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای خارجی بسته­‌ای با ۶.۴ درصد، نوشابه گازدار با ۳.۵ درصد و قند و شکر با ۳.۴ درصد است.

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.