چرا بهتر است شیرینی را به جای صبح، بعد از ناهار بخوریم؟

رکنا شنبه 06 اردیبهشت 1404 - 17:57
رکنا: برای کاهش تأثیرات منفی شکر بر بدن، از مصرف شیرینی در صبح خودداری کنید و آن را به عنوان دسر بعد از ناهار میل کنید تا هم لذت بیشتری ببرید و هم سلامت خود را حفظ کنید.
چرا بهتر است شیرینی را به جای صبح، بعد از ناهار بخوریم؟

به گزارش رکنا، جسی اینشوپ، بیوشیمی‌دان فرانسوی و نویسنده کتاب پرفروش «انقلاب گلوکز و روش الهه گلوکز»، توصیه‌ای جالب برای علاقه مندان به خوراکی‌های شیرین و شکلات دارد. او باور دارد که با انتخاب زمان مناسب برای مصرف این مواد، می‌توان اثرات منفی آن‌ها را کاهش داد.

بهترین زمان برای مصرف شیرینی

اینشوپ تاکید می‌کند که مناسب‌ترین زمان برای خوردن خوراکی‌های شیرین، بعد از وعده غذایی است و نه اول صبح یا زمانی که معده خالی است.

او می‌گوید: «اگر واقعاً علاقه‌مند به مصرف شکر ، کلوچه، دونات یا هر نوع خوراکی دیگری هستید، بهتر است آن را به‌عنوان دسر بعد از غذا مصرف کنید. این روش باعث می‌شود که از خوردن آن حداکثر دوپامین و لذت را دریافت کنید و در عین حال اثرات منفی کمتری روی بدن داشته باشد.»

چرا صبح بدترین زمان برای مصرف شیرینی است؟

مصرف شکر در صبح یا با معده خالی می‌تواند اثرات نامطلوبی بر بدن داشته باشد. در چنین شرایطی، مولکول‌های گلوکز به سرعت هضم شده و مستقیماً وارد جریان خون می‌شوند. این امر ممکن است باعث افزایش ناگهانی قند خون و متعاقباً افت شدید آن حدود ۹۰ دقیقه بعد شود که برای سلامت بدن مضر است.

به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که از خوردن شیرینی در صبح پرهیز کرده و آن را به دسر بعد از ناهار موکول کنید.

  • فیلم / نادر سلیمانی :  نعیمه نظام دوست و پری خانم برای تست بازیگری نزد آقای مدیری آمده بودند آنجا بود که من عاشق زنم شدم!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.