به گزارش رکنا، جسی اینشوپ، بیوشیمیدان فرانسوی و نویسنده کتاب پرفروش «انقلاب گلوکز و روش الهه گلوکز»، توصیهای جالب برای علاقه مندان به خوراکیهای شیرین و شکلات دارد. او باور دارد که با انتخاب زمان مناسب برای مصرف این مواد، میتوان اثرات منفی آنها را کاهش داد.
اینشوپ تاکید میکند که مناسبترین زمان برای خوردن خوراکیهای شیرین، بعد از وعده غذایی است و نه اول صبح یا زمانی که معده خالی است.
او میگوید: «اگر واقعاً علاقهمند به مصرف شکر ، کلوچه، دونات یا هر نوع خوراکی دیگری هستید، بهتر است آن را بهعنوان دسر بعد از غذا مصرف کنید. این روش باعث میشود که از خوردن آن حداکثر دوپامین و لذت را دریافت کنید و در عین حال اثرات منفی کمتری روی بدن داشته باشد.»
مصرف شکر در صبح یا با معده خالی میتواند اثرات نامطلوبی بر بدن داشته باشد. در چنین شرایطی، مولکولهای گلوکز به سرعت هضم شده و مستقیماً وارد جریان خون میشوند. این امر ممکن است باعث افزایش ناگهانی قند خون و متعاقباً افت شدید آن حدود ۹۰ دقیقه بعد شود که برای سلامت بدن مضر است.
به همین دلیل پیشنهاد میشود که از خوردن شیرینی در صبح پرهیز کرده و آن را به دسر بعد از ناهار موکول کنید.