به گزارش همشهریآنلاین، تراکتور با کسب پیروزی ۲بر یک برابر فولاد خوزستان در یک مسابقه جنجالی و پرحاشیه، یک گام بلند به سمت قهرمانی در لیگ بیستوچهارم برداشت و عملا دیگر فقط تشریفات اداری و رسمی شدن ماجرا باقی مانده. با توجه به حواشی هفتههای گذشته، این مسابقه در فضایی دوستانه شروع شد؛ طوری که میزبان در ورزشگاه بنر خوشامدگویی برای تراکتور نصب کرد و برخی هواداران فولاد هم با مشارکت تماشاگران تبریزی، شعارهای اتحادآمیز سر میدادند. حتی اینطور بهنظر میرسید که گزارشگر مسابقه هم به شکلی توجیهشده، در حال تمجید از توان فنی تیم مهمان است. این صلح و آشتی اما دیری نپایید و در نهایت بازی ۲تیم در فضایی پر از تشنج به پایان رسید. اغراق نیست اگر بگوییم این بار هم نقش اول ماجراها یا حداقل کسی که بیش از سایرین در کانون حواشی دیده شد، خداداد عزیزی بود.
او یک «شلوغکن» است؟
این اولینبار نبود که خداداد عزیزی در نقش «یکهبزن» تراکتور ظاهر میشد. از زمان پیوستن به کادر این تیم تبریزی، عزیزی تا به حال بارها در حال داد و فریاد و ستیز با دیگران دیده شده است؛ از بازیکنان و مربیان تیم حریف تا داوران و البته تماشاگران! شاید نقطه آغاز جنجالهای اهواز، قطع شدن مانتیور VAR حین بازبینی صحنه مشکوک به خطای پنالتی به سود تیم تبریزی بود. آن اتفاق، قطعا یک نقص بزرگ در مسابقه و رسوایی تمامعیار برای مسئولان برگزاری بازی به شمار میآمد، اما یکی مثل خداداد عزیزی بهعنوان سرپرست تراکتور میتوانست نقش مهمی در حفظ آرامش و دوستانه برگزار شدن بازی داشته باشد؛ اتفاقی که کاملا برعکس شد. خداداد با فلسفه گرفتن حق تیم، حضور پررنگ و تحریکآمیزی کنار زمین داشت و حتی در بعضی لحظات بهنظر میرسید میخواهد تیم را بیرون بکشد. بعدتر هم که شکل شادی دراگان اسکوچیچ پس از گل دوم تراکتور خبرساز شد، خداداد یک درگیری لفظی با یحیی گلمحمدی پیدا کرد که این هم به التهاب فضا دامن زد. سکانس پایانی حواشی او در اهواز هم مثل همیشه بود؛ داد و فریاد در تونل ورزشگاه و فیلمهایی که در فضای مجازی وایرال شد. گلمحمدی در نشست خبری بعد از بازی با طعنه به تکالیف عزیزی در تراکتور گفت: «بهنظر میرسد تیمها باید یک سمت جدید به نام شلوغکن به کادرشان اضافه کنند.» این همان نقدی است که از مدتها قبل در مورد شکل کار خداداد در تراکتور مطرح میشد.
اینقدر ضروری بود؟
روزی که خداداد به تراکتور پیوست، محمدرضا زنوزی مالک باشگاه از او بهعنوان «حلقه گمشده» تیم یاد کرد؛ تعبیری که قشنگ نشان میداد هدف از جذب عزیزی چیست. امروز هم باید گفت او دقیقا در همین مسیر پیش رفته. از یزد و اراک تا اهواز، خداداد مدام در حال جار و جنجال دیده شده و این رویکرد شاید به مذاق برخی هواداران تیفوسی تراکتور هم خوش آمده، اما پرسش اینجاست که آیا واقعا تراکتور بدون این کارها قهرمان نمیشد؟ سرخپوشان تبریزی از نظر فنی قطعا شایستهترین تیم لیگ امسال بودند و گمان میکنیم بدون این همه جنجال هم میتوانستند جام را ببرند. حالا باید حساب کرد و دید تأثیر شلوغکاریهای عزیزی در برند تراکتور چه بوده و چقدر تأثیر داشته در اینکه این تیم این اواخر هر کجا رفته، یک داستان جدید به پا شده. نه؛ شاید برایند کار خداداد در تراکتور، آنقدرها به سود نام و اعتبار این تیم نبود. البته که خود دانید...