چطور هندوانه خوب انتخاب کنیم ؟

همشهری آنلاین یکشنبه 07 اردیبهشت 1404 - 13:18
با رعایت چند نکته‌ ساده، اما کاربردی، می‌توان به‌راحتی هندوانه‌ای شیرین، آبدار و رسیده را از میان گزینه‌های مختلف در بازار انتخاب کرد و از طعم بی‌نظیر آن در تابستان لذت برد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، در روزهای داغ تابستان، هیچ چیز مانند یک قاچ هندوانه‌ شیرین و خنک نمی‌تواند حال‌وهوا را عوض کند؛ اما یافتن هندوانه‌ای که واقعاً خوش‌طعم و رسیده باشد، گاهی نیاز به دقت دارد.

بسیاری از مردم از روش‌هایی استفاده می‌کنند که بیشتر بر شهود استوارند تا علم. برای مثال، برخی معتقدند که هندوانه‌ رسیده باید بوی شیرین بدهد. اما در فضای سرد و بسته‌ سوپرمارکت‌ها، تشخیص بوی میوه‌ها کار آسانی نیست و اغلب تفاوت محسوسی بین هندوانه‌ها احساس نمی‌شود.

روش دیگر، ضربه زدن به پوست هندوانه است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که صدای توخالی نشانه‌ رسیدگی است. اما برای کسانی که تجربه و تمرین کافی ندارند، همه‌ هندوانه‌ها صدایی مشابه تولید می‌کنند و تشخیص دقیق بر این اساس تقریباً غیرممکن است.

معرفی قانون دو انگشت؛ روشی ساده و علمی

بر اساس این قانون، اگر نوارهای تیره‌رنگ روی پوست هندوانه‌ راه‌راه به اندازه‌ی عرض دو انگشت بزرگسال یا بیشتر باشد، آن هندوانه احتمالاً رسیده و آماده‌ی مصرف است.

مزیت این روش آن است که کاملاً بصری و سریع است؛ نیازی به ضربه زدن یا بو کردن ندارد و حتی برای افراد ناآشنا هم به‌راحتی قابل اجراست. جالب آن‌که این نوارها الزاماً به اندازه‌ی کلی هندوانه مربوط نیستند.

ممکن است هندوانه‌ای بزرگ نوارهایی باریک داشته باشد یا یک هندوانه‌ی کوچک دارای نوارهایی پهن باشد؛ بنابراین این قانون صرفاً تشویق به خرید هندوانه‌های بزرگ‌تر نیست.

چطور هندوانه خوب انتخاب کنیم ؟

۴ روش کمکی دیگر برای انتخاب بهتر

شکل گرد بهتر از بیضی: هندوانه‌های گرد معمولاً شیرین‌تر و کمتر آبدار هستند. در حالی‌که انواع بیضی شکل، بیشتر آبدار هستند و بافت شلی دارند.

رنگ لکه‌ها: هرچه لکه‌ زردرنگی که در محل تماس هندوانه با زمین ایجاد شده، پررنگ‌تر و به رنگ زرد متمایل باشد (نه سفید یا کم‌رنگ)، احتمال شیرینی میوه بیشتر است.

خطوط سطحی: وجود خطوط ترک‌مانند یا بافت‌های شبکه‌ای روی پوست هندوانه که شبیه به تارعنکبوت است، نشانه‌ای از تماس بیشتر گل با زنبورها و گرده‌افشانی موفق است؛ در نتیجه، طعم میوه شیرین‌تر خواهد بود.

مات بودن پوست: هندوانه‌ای که پوست آن براق و درخشان است، معمولاً نارس است. در مقابل، پوست تیره و مات نشانه‌ای از رسیدگی کامل است.

در واقع هیچ روشی صددرصد تضمینی برای انتخاب هندوانه‌ عالی وجود ندارد. اما با رعایت اصول پنج‌گانه‌ای که اشاره شد، احتمال خرید هندوانه‌ شیرین و رسیده تا حد زیادی افزایش می‌یابد.

در شرایطی که گرمای تابستان هر روز بیشتر احساس می‌شود و هندوانه یکی از گزینه‌های اصلی خنک‌کننده و آبرسان بدن است، دانستن این نکات ساده می‌تواند به تجربه‌ای خوشایندتر از خرید و مصرف این میوه‌ محبوب منجر شود.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.