به گزارش خبرنگار خبرآنلاین، خلیل قاسمی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نقاط ضعف و قوت طرح تنظیم بازار در سنوات گذشته افزود: نقطه ضعف اجرای طرح تنظیم بازار میوه ایام پایانی با توجه به جابجایی اجرای طرح در وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، بدلیل فرصت سوزی در تامین و ذخیره مناسب میوه باعث تحمیل هزینه های مضاعف به دولت و به تبع به مصرف کنندگان گردید و نقطه قوت اجرای این طرح می توان به توزیع اقلام ذخیره شده در زمان افزایش تقاضا اشاره کرد که باعث جلوگیری از افزایش قیمت و سو استفاده افراد فرصت طلب در زمان افزایش تقاضا می گردد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان میزان نیاز میوه ایام پایانی سال در استان را ۳۵۰ تن سیب درختی زرد، ۳۵۰ تن سیب درختی قرمز و ۵۰۰ تن پرتقال والنسیا جنوب اعلام کرد.
وی اضافه کرد: هدف اصلی ستاد تنظیم بازار استان از اجرای طرح توزیع میوه و مرکبات در ایام پایانی سال، حمایت از تولید داخل، باغداران و همچنین حمایت ویژه از مصرف کنندگان است.
قاسمی در پایان گفت: میوه ایام پایانی سال با همکاری بخش خصوصی درحال ذخیره سازی می باشد و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد ، و عرضه این محصولات با کیفیت و با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار استان خواهد بود.