سید اسماعیل علوی در گفت وگو با خبرنگار مهر از جوجهریزی ۲ میلیون و ۵۹۳ هزار و ۱۲۵ قطعهای در سالنهای مرغداری این شهرستان در فروردین امسال خبر داد. این میزان جوجهریزی در راستای افزایش ظرفیت تولید گوشت سفید و تأمین نیازهای پروتئینی کشور انجام شده است.
علوی با اعلام این خبر گفت: شهرستان ساری با ظرفیت سالانه ۱۶۰ هزار تن گوشت سفید، نقش مهمی در تأمین نیازهای پروتئینی کشور ایفا میکند.
وی با اشاره به ثبت رکورد جوجهریزی ۳۱ میلیون و ۶۷۸ هزار قطعه در سال ۱۴۰۳، افزود: این میزان فراتر از هدفگذاری ۳۰ میلیون قطعهای بوده و نشاندهنده رونق صنعت طیور در این شهرستان است. در سالی که به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده بود، با همکاری مرغداران و برنامهریزیهای انجام شده، شهرستان ساری موفق به ثبت این رکورد در زمینه جوجهریزی شد.
این مسئول با تاکید بر اهمیت این دستاورد، تصریح کرد: افزایش جوجهریزی در واحدهای مرغداری ساری تأثیر بسزایی در تأمین پروتئین مورد نیاز شهروندان، ایجاد اشتغال و تأمین گوشت مورد نیاز بازار تهران و منطقه دارد.
علوی با تاکید بر نظارت مستمر بر تولید و توزیع گوشت مرغ، گفت: کارشناسان تنظیم بازار و اداره تولیدات دامی این شهرستان به طور مستمر بر وضعیت تولید و جوجهریزی در سالنهای مرغداری و همچنین توزیع، عرضه و تقاضا در بازار نظارت دارند و در حال حاضر مشکلی در تأمین و توزیع گوشت مرغ وجود ندارد.
وی گفت: شهرستان ساری با شعار امسال "سرمایهگذاری برای تولید"، به دنبال افزایش هرچه بیشتر ظرفیت تولید گوشت سفید خود است و این دستاوردها نشان از پتانسیل بالای این شهرستان در توسعه صنعت طیور و کمک به تحقق اهداف جهش تولید است.