طرز تهیه دمنوش شاتره؛ یک نوشیدنی همه‌کاره!

فرارو دوشنبه 08 اردیبهشت 1404 - 17:27
دمنوش شاتره یکی از دمنوش‌هایی است که به دلیل خواص فراوانش همواره طرفداران زیادی دارد. 

نگاهی سریع به طرز تهیه

شاتره خشک را با آب سرد بشورید، سپس به همراه ۲ فنجان آب جوش در قوری بریزید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از ۱۰ دقیقه دمنوش شما آماده است. آن را صاف کرده و در فنجان سرو کنید.

مواد لازم برای دمنوش شاتره برای ۲ نفر

 
مواد لازم مقدار مورد نیاز
شاتره خشک ۲ قاشق غذاخوری
آب ۴۰۰ میلی‌لیتر

مرحله اول: شاتره را بشویید

شاتره خشک را در یک صافی ریخته و روی آن آب سرد بریزید تا گرد و غبار آن شسته شود.

مرحله دوم: شاتره را دم کنید

شاتره را به همراه دو فنجان آب جوش (حدود ۴۰۰ میلی‌لیتر) در قوری بریزید. بگذارید این دمنوش تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کتری بماند و دم بکشد.

مرحله سوم: دمنوش شما آماده است

دمنوش بعد از ۱۰ دقیقه دم کشیدن آماده مصرف است. آن را صاف کرده و در فنجان مورد نظر سرو کنید. بهتر است برای مصرف دمنوش‌های گیاهی از شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل استفاده کنید.

بهترین زمان مصرف دمنوش شاتره

با توجه به این که از مصرف دمنوش شاتره چه هدفی را دنبال می‌کنید، بهترین زمان برای مصرف آن متفاوت خواهد بود. اگر برای آرامش‌بخشی و کاهش استرس از این دمنوش استفاده می‌‌کنید، می‌توانید آن را قبل از خواب مصرف کنید.
 
مصرف این دمنوش بعد از غذا هم به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. در نهایت اگر این دمنوش را برای بهبود عملکرد کبد و سم‌زدایی مصرف می‌کنید بهتر است آن را ناشتا یا نیم ساعت قبل از غذا بنوشید.
 
دمنوش شاتره را می‌توان تا ۲ بار در روز مصرف کرد.

دمنوش شاتره با طعم‌های دیگر

دمنوش شاتره در ترکیب با دیگر گیاهان نیز آماده و مصرف می‌شود. در ادامه با بعضی از این دمنوش‌های ترکیبی که با دمنوش شاتره آماده می‌شوند آشنا خواهیم شد.
 
دمنوش کاسنی و شاتره: برای آماده‌سازی این دمنوش باید یک قاشق غذاخوری کاسنی خشک و یک قاشق غذاخوری شاتره خشک را با یکدیگر ترکیب کنید و بعد از شست‌وشو با آب سرد بگذارید با دو فنجان آب جوش در قوری دم بکشد. این دمنوش به ۲۰ دقیقه زمان برای دم کشیدن نیاز دارد.
 
دمنوش خارمریم و شاتره: دمنوش خار مریم و شاتره معمولا به همراه کاسنی آماده می‌شود. برای آماده‌سازی این دمنوش یک قاشق غذاخوری شاتره، یک قاشق غذاخوری خارمریم و یک قاشق غذاخوری کاسنی را با ۳ لیوان آب جوش ترکیب کنید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه بماند و دم بکشد.
 
منبع: اکالا

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.