رسول روستایی در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: ۷ پروژه حیاتی شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد برای عبور از اوج مصرف بار در سال ۱۴۰۴، نیمه دوم امسال به بهره برداری می رسند.
وی ادامه داد: این طرحها به منظور ارتقای زیرساختهای صنعت برق استان با تلاش جهادی تیمهای عملیاتی شرکت برق منطقهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در راستای گذر از اوج بار ۱۴۰۴، آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این طرحها با اعتباری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی وارد مدار میشوند.
وی همچنین از افزایش ۵۵ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد تا هفتم اردیبهشت خبر داد و تاکید کرد: گرمای زودرس، کم بارشی و افزایش دما باعث رشد مصرف در استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شده است.
روستایی با بیان اینکه اوج مصرف بار کهگیلویه و بویراحمد با ۱۲۹ مگاوات افزایش در ساعت ۱۴ روز یکشنبه هفتم اردیبهشت اتفاق افتاد، اظهار کرد: گچساران با مصرف ۱۴۸ مگاوات، افزایش ۶۱ مگاواتی را ثبت کرده است.
وی ادامه داد: پس از آن کهگیلویه با ۲۷ مگاوات، باشت با ۱۸ مگاوات، بهمئی با ۱۲ مگاوات، لنده با ۷ مگاوات، چرام با ۵ مگاوات، بویراحمد و دنا با ۳ مگاوات به ترتیب بیشترین افزایش مصرف را در مقایسه با سال گذشته داشتهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: با شروع ایام گرم حدود ۴۰ درصد مصرف برق کشور، بار ناشی از ورود تجهیزات و وسایل سرمایشی به شبکه است که انتظار میرود مشترکان به ویژه در بخش خانگی، تجاری، اداری و صنایع با پیوستن به پویش سراسری #۲۵_ درجه در پایداری شبکه برق استان و کشور سهیم شوند.