به گزارش خبرگزاری مهر، محمود رضایی کوچی صبح سه شنبه در جلسه شورای ترافیک استان فارس گفت: دستگاههای اجرایی متولی امر ترافیک همچون اورژانس، راهداری، هلال احمر و پلیس راه باید در راستای کاهش حوادث و تلفات جادهای در حوزههای متفاوت دارای برنامه بوده و موارد مدنظر خود را اعلام کنند.
وی ضمن قدردانی از دستگاههای متولی و خدمات رسان در ایام نوروز در خدمترسانی به مسافران، ادامه داد: بسیاری از دستگاههای اجرایی متولی حضور مستمر داشتند و حوزهای همچون حمل و نقل و اعضای شورای ترافیک استان و تمام مدیران به مرخصی نرفتند و یا زمان کوتاهی در ایام نوروز، از تعطیلی بهره بردند که نتیجه کار منتهی به رضایت مردم در ستاد خدمات سفر شد که طیف بسیار وسیعی را در برمیگرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس افزود: بر اساس آمارهایی که پزشکی قانونی، وزارت راه و پلیس ارائه داد، فارس شرایط بهتری نسبت به معدل کشوری داشت. از سوی دیگر قدر مطلق تلفات ما در طول سال و در ایام پایانی سال ۱۴۰۳ و ایام ابتدایی سال جدید در بازه ۲۰ روزه، عدد قابل قبولی نیست، اما در مقایسه با سال قبل اندکی شرایط بهتر بوده است.
رضایی گفت: این اهمیت و جدیت باید در دستور کار باشد تا در سال جدید با اراده و انگیزه قویتر برنامههای لازم در راستای کاهش حوادث جادهای آغاز شود تا در هنگام ارائه آمار در پایان سال، شرایط بهتری نسبت به سال قبل داشته باشیم.
وی همچنین ادامه داد: انتظار میرود در سال جاری با توجه به هدفگذاری دولت در برنامه هفتم که کاهش تلفات جادهای ۱۰ درصد در هر سال نسبت به سال گذشته مدنظر است، اقدام لازم برای کاهش تلفات این حوزه در دستور کار باشد تا در پایان برنامه هفتم تلفات جادهای به ۱۰ هزار نفر کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس افزود: در بخش ارائه برنامه پروژههایی باید اجرا شود و یا موضوعاتی مانند تأمین نیروی انسانی، تقویت ناوگان دستگاههای خدمات رسان همچون اورژانس، هلال احمر، راهداری و پلیس باید به صورت سالیانه را مدنظر داشت تا پس از ارائه برنامهها توسط هر دستگاه متولی، بتوان به این هدف دسترسی پیدا کرد تا کاهش حوادث را شاهد باشیم.
رضایی تصریح کرد: باید بتوانیم هر چه سریعتر با برنامهریزی مدون، صدرنشینی استان فارس در حوادث جادهای را کاهش داد.