رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان کالا و تجهیزات رایانه‌ای: ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ فرصتی طلایی برای معرفی ظرفیت‌های صادرات نرم‌افزار و خدمات فنی است

دیجیاتو سه شنبه 09 اردیبهشت 1404 - 17:06
واشقانی فراهانی با اشاره به همزمانی سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا با نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۵، بازار آفریقا را فرصتی استثنایی برای صادرات دانست. The post رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان کالا و تجهیزات رایانه‌ای: ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ فرصتی طلایی برای معرفی ظرفیت‌های صادرات نرم‌افزار و خدمات فنی است appeared first on دیجیاتو.

به گزارش فدراسیون فاوا، «حمیدرضا واشقانی فراهانی»، رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان کالا و تجهیزات رایانه‌ای، با اشاره به قابلیت‌های صادراتی کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ را بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های نرم‌افزاری و خدمات فنی و مهندسی دانست.

او دراین‌باره گفت: «در حوزه ICT، عمده ظرفیت‌های صادراتی ایران مربوط به خدمات و محصولات نرم‌افزاری است. در بخش سخت‌افزار و زیرساخت‌ها، اگرچه اقداماتی در حال انجام است، اما هنوز با ظرفیت مطلوب فاصله داریم.»

نایب‌رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران همچنین تأکید کرد: «با توجه به پتانسیل‌های موجود در حوزه نرم‌افزار، اپلیکیشن‌ها و خدمات فنی، فضای مناسبی برای حضور کسب‌وکارهای ایرانی در ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ فراهم شده تا محصولات خود را به بازدیدکنندگان داخلی و خارجی عرضه کنند.»

واشقانی فراهانی با اشاره به همزمانی سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا با نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۵، بازار آفریقا را فرصتی استثنایی برای صادرات محصولات و خدمات ایرانی دانست و گفت: «بازار آفریقا ظرفیت بالایی برای عرضه کالاها و خدمات فنی و مهندسی ایران دارد. بر اساس اطلاعات موجود، کشورهای آفریقایی از توسعه روابط تجاری با ایران استقبال می‌کنند.»

او با بیان اینکه روابط تجاری ایران و آفریقا هنوز به ظرفیت کامل نرسیده، افزود: «هم‌اکنون بسیاری از محصولات صنایع غذایی ایران در بازارهای آفریقا جایگاه مناسبی یافته‌اند. این قاره با داشتن بازاری بکر و رو به رشد، می‌تواند به یکی از مقاصد اصلی صادرات غیرنفتی ایران تبدیل شود.»

رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان کالاهای رایانه‌ای در پایان با اشاره به مشکلات موجود در مسیر صادرات به آفریقا، خواستار ایجاد راه‌های مستقیم تجاری شد و تصریح کرد: «متأسفانه بخشی از صادرات ایران به آفریقا از طریق کشورهای واسطه و به صورت بازصادرات انجام می‌شود. اگر امکان صادرات مستقیم فراهم شود، ارزش افزوده این مبادلات به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.»

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.