به گزارش خبرنگار مهر، فهیمه سروری عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از دختران و بانوان در حوزه ورزش ضروری است، آنها الگوی جامعه در مبارزه با آسیبهای اجتماعی و اشاعه سلامت و تندرستی هستند.
معاون بانوان ورزش و جوانان خراسان رضوی بیان کرد: خوشحالیم که صدای بانوان در جامعه امروز رسا تر شده، ما به موضوعات جنسیتی نگاه نمیکنیم اما باید تعادل برقرار شود و خدا را شکر میکنم که مسئولان هم به این نتیجه رسیدهاند، پس از سالها که برای حقوق بانوان تلاش کردهام امروز جایگاه آنها محترم شمرده شود و باید رسانهها صدای این قشر باشد و به دور از حساسیتها واقعیتها را منعکس کند.
وی افزود: دغدغه مند ورزش بانوان هستیم و حضور حامی در حوزه ورزش بانوان ضروری است و نبود حامی مالی مانع از حضور بانوان در حوزههای قهرمانی و لیگ شده است.
سروری ادامه داد: رسانه باید زبان گویای ورزش و مطالبات این حوزه باشد و باید دختران ورزشکار مدال آور معرفی شوند و حداقل در ایام دهه کرامت از طریق تابلوهای شهری معرفی شوند.
معاون بانوان ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: دعوت از ۲۲۳ بانو ورزشکار از استانبه تیم ملی و ۸۸ ورزشکار فعال در تیمهای ملی و ۲۰ مربی در تیمهای ملی از استان بیانگر دانش فنی زیاد در حوزه ورزش است.
وی افزود: طرح آمایش در استان انجام شد و اطلاعات لازم در زمینه پرورش استعدادها استخراج و برنامه ریزی لازم انجام میشود و امیدواریم این برنامه ریزی عملیاتی شود.
سروری ادامه داد: سرمایه گذاری در برخی رشتهها در حوزه بانوان به واسطه حضور قهرمانان ورزشی در این رشتهها ضروری است.
معاون بانوان ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هشت طرح ملی در حوزههای مختلف امسال در اداره کل ورزش و جوانان استان در حوزه ورزش بانوان و حتی برای زنان زندانی برنامه ریزی و عملیاتی میشود.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت ورزش بانوان افزود: حضور بانوان در ورزشگاه نیز اتفاق خوبی است و باید نشان دهیم با حضور زنان در ورزشگاه اتفاق خاصی نمیافتد.
سروری با اشاره به اهمیت ورزش در زندگی دختران اظهار کرد: دختران ورزشکار کمتر درگیر حواشی و مشکلات اجتماعی میشوند این دختران با برنامهریزی دقیق زندگی خود، از وقتشان به بهترین شکل استفاده میکنند و به جای گرفتار شدن در فضای مجازی و حواشی بیمورد، تمرکز خود را بر روی اهداف ورزشیشان میگذارند.
معاون بانوان ورزش و جوانان خراسان رضوی همچنین به موفقیتهای اخیر دختران ورزشکار اشاره کرد و بهویژه از مدالآوری روشا اکبری در مسابقات جهانی یاد نمود و گفت: ورزشهای دانشآموزی و مسابقات بینالمللی از دل آموزش و پرورش شکوفا میشوند و باید توجه ویژهای به این حوزه داشته باشیم. این دستاوردها، افتخارآفرینیهای ورزشکارانی چون روشا را برجسته میکنند و نشان میدهند که دختران ایرانی در عرصههای بینالمللی توانمندیهای خود را به اثبات رساندهاند.
وی بیان کرد: ورزش به دختران این فرصت را میدهد تا استعدادهای خود را شکوفا کرده و در جامعهای که روز به روز به اهمیت نقش زنان و دختران در آن افزوده میشود، بدرخشند.