خدارحم امیری زاده روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:بیشتر خسارت وارده ناشی از بارندگیها و تگرگ به بخش زراعی شهرهای شادگان، دشت آزادگان ، رامهرمز ، ماهشهر ، دزفول ، شوش و اهواز بوده است.
وی با بیان اینکه میزان خسارات وارده به تفکیک شهرستانها به وزارت کشور و مدیریت بحران استان خوزستان اعلام شده است ابراز امیدواری کرد خسارتهای وارده به بهرهبرداران بخش کشاورزی استان جبران شود.
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان با بیان اینکه آسیب ها و خسارات وارده به کشاورزی استان در مقایسه با منافعی که نصیب کشاوررزان شده است بسیار ناچیز است افزود: بارندگی های آذرماه برای کشاورزان دیم استان بسیار نافع و پربار بوده است.
از مجموع ۵۶۰هزار هکتار اراضی زیرکشت گندم در استان ، حدود ۱۶۰هزار هکتار آن به صورت دیم و در مناطق کم آب و کوهستانی استان کشت شده است.
در سیلاب مهیب فروردین ماه ۱۳۹۸ حدود ۲۰۰هزار هکتار از اراضی کشاورزی ۲۴شهرستان خوزستان زیرآب رفت و حدود ۸۰هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی و زیرساخت های آن خسارت زد.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۲میلیون تن محصولات زراعی ، باغی ، عسل ، دام و شیلات به ارزش بیش از ۲۹۰هزار میلیارد ریال رتبه نخست کشوری را دارد.
امسال حدود ۸۰۰هزار هکتار از زمین های کشاورزی خوزستان زیر کشت پاییزی رفته است.
نیشکر ، گندم ، برنج ، جو ، چغندرقند ، کلزا، کنجد ،صیفی و سبزیها ، خرما ، مرکبات ارگانیک ، ذرت دانهای و علوفهای از مهمترین محصولات کشاورزی خوزستان است.