به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نواب قائدی عصر امروز در نشست مجازی با خبرنگاران با اشاره به شرایط کرونایی اظهار داشت: شهرداری همواره تلاش کرده به گونهای خدماترسانی کند که شهروندان در این ایام کرونا که محدودیتها و محرومیتهای زیادی فراروی دستگاههای اجرایی و خدماتی بوده، کاستی احساس نکنند.
شتاب پروژههای عمرانی در ایام کرونا صدای بسیاری را در آورد
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر گفت: شرایط سخت اقتصادی و نوسانات ارزی در کشور سبب افزایش قیمت مصالح عمرانی و نوساناتی در خدماترسانی شد و با اینکه سبب دشوار شدن شرایط برای شهرداری در تامین اعتبارات گشت اما شهرداری شیراز از جمله معدود شهرهایی بود که با همه شرایط سخت اقتصادی، پروژههای کلان را به بهرهبرداری رساند تا جایی که مایه اعتراض بسیاری شد که چرا شهرداری در ایام کرونا و تحریمها کار عمرانی میکند و پروژهها را متوقف نمیکند و حتی کلنگ پروژههای زیادی را نیز در همین ماههای آتی باقیمانده از حیات شورای شهر، بر زمین خواهد زد.
قائدی تصریح کرد: در این مدت شاهد اجرای روکش 4 میلیون مترمربع آسفالت در سطح معابر شهری در فاز 1 نهضت آسفالت توسط شهرداری و با نظارت شورای شهر بودیم و در فاز 2 نیز بنا است کوچه و معابر شهری را آسفالت کنیم.
رئیس کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک به ذکر برخی از پروژههای انجام شده پرداخت و در مورد مهمترین آنها گفت: پروژه تقاطع غیرهم سطح شهیدان یغمور( شهیدباهنر_کمربندی_فرهنگیان) که تا حد زیادی مشکلات شهرکهای اطراف کمربندی را حل کرده از جمله اقدامات خوب شهرداری بود و وجود مشکلات شهروندان شهرکهای جنوبی به ویژه فرهنگیان، بهاران و رضوان نیز ناشی از تمام نشدن پروژه دیگری در آن منطقه است که در مراحل نهایی اجرا بوده و با رفع مشکلاتش در خدمت شهروندان قرار میگیرد.
زیرگذر تقاطع استاد بهمن بیگی به زودی بهرهبرداری میشود
عضو شورای شهر گفت: به زودی زیر گذر تقاطع استاد بهمن بیگی نیز به بهره برداری می رسد و شهرک های میان رود،رضوان، هویزه و فرهنگیان و بهاران از طریق بلوار طلاییه و زیرگذر استاد بهمن بیگی به سمت غرب شهر و بزرگراه مهندسین و میدان معلم تردد خواهند کرد تا از حرکت شهروندان در کمربندی و خطرات آن کم شود و طی یکی دوماه آتی چپگرد صدرا نیز برای سهولت در تردد شهروندان شهر صدرا به شهر شیراز افتتاح خواهد شد.
برای نخستین بار در کشور فرهنگسرای معلولین احداث میشود
پردیس سینمایی جوان در باغ جوان، تقاطع غیرهمسطح شهدای سلامت، بلوار احمد بن موسی به سمت رحمت، بزرگراه شهید سلیمانی، کنارگذر و زیرگذر نیایش، پیاده راه ارم، گذر غذا، بلوار مولوی و نورپردازی در تقاطعات غیر همسطح نیز از جمله پروژههای در دست اجرا توسط شهرداری شیراز است که نواب قائدی به بیان جزئیات اجرای آنها پرداخت.
احداث فرهنگسرای معلولین برای نخستین بار در کشور توسط شهرداری شیراز در بوستان جوان میدان کوزهگری که تجهیز کارگاه شده و عملیات اجرایی آن در حال آغاز است نیز دیگر خبر خوشی بود که در ایام دشوار کرونایی به شهروندان داده شد.
در ادامه رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر شیراز در پاسخ به این پرسش خبرنگار تسنیم که تقاطع غیر همسطح جام جم به کجا رسید؟ گفت: در مورد اجرای تقاطع غیرهمسطح جام جم اختلاف نظرهایی در میان اعضای شورای شهر و شهرداری قرار داشت که موجب بازنگری در پروژه و بررسی آن در کمیسیون تلفیق شورای شهر شد و مقرر گشت نقطه نظرات همکاران روی نوع اجرا مورد بررسی مجدد و کارشناسی دوباره قرار گیرد و پس از رفع نواقص پروژه اجرایی شود.
عضو شورای شهر شیراز در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار تسنیم که سوال کرده بود با توجه به کاهش 60 درصدی آمار استفاده مردم از ناوگان عمومی حمل و نقل درون شهری شیراز، مدیران شهری چه برنامهای برای حمل و نقل شهروندان به ویژه اقشار آسیب پذیر و استفاده از این ناوگان با رعایت پروتکلهای بهداشتی دارند گفت: غربالگری رانندگان اتوبوس مینی بوس و تاکسی صورت گرفته، نمادهایی در اتوبوسها برای ساماندهی نشستن مسافران پیش بینی شده، جداکننده در اتوبوس و تاکسیها تعبیه شده، مواد ضدعفونی و ماسک در اختیار رانندهها قرار گرفته ولی همچنان توصیه ما نیز این است که از نشستن کنار هم یا رو به روی هم خودداری کنند و حتما ماسک بزنند که همزمان در حال فرهنگسازی این موضوعات نیز هستیم و به علاوه پرداختها نیز اجبارا به صورت الکترونیکی است و در صورت خراب بودن دستگاه پرداخت الکترونیکی شهروندان هیچ بهایی حتی به صورت نقدی نخواهند پرداخت.
پروژه سنگ فرش بولوار ارم، دیگر سوال خبرنگاران از قائدی بود که وی با اشاره به خاستگاه تاریخی فرهنگی گردشگری و مذهبی شهر شیراز و ایجاد خدماترسانی در تمام مناطق با توجه به کارکرد و مزیت نسبی آن منطقه گفت: شهرداری وظیفه دارد در کنار خدماترسانی به شهروندان و انجام امور عمرانی، در پاسداشت و توجه به جاذبههای تاریخی و گردشگری و ارزش افزایی به آنها نیز گام بردارد.
حوزه حمل و نقل به مرور هوشمند میشود
عضو شورای شهر شیراز همچنین با اشاره به پروژههای سامانه هوشمند اتوبوسرانی (BMS) و سامانه هوشمند تاکسیرانی (TMS)که جزء دغدغههای مردماست گفت: پیگیری این امور به صورت مشترک توسط کمیسیون هوشمندسازی و کمیسیون حمل و نقل اجرایی در حال انجام است و با تغییرات مدیریتی در حوزه حمل و نقل امیدواریم سرعت بیشتری به این طرح بدهیم.
درادامه بحث مربوط به حمل و نقل عمومی و نوسازی این ناوگان، قائدی افزود: در برنامه کاری ما خرید حدود50 دستگاه اتوبوس پیش بینی شده و ترجیحا خرید اتوبوس برقی و دیزلی را در دستور کار داریم اما در کشور هم اکنون هیچ اتوبوسی تولید نمی شود و پیگیر این موضوع هستیم.
نمیشود تمام بودجه شهر را صرف لولهگذاری آبهای سطحی کنیم
در ادامه عضو شورای شهر مشکلات ناشی از حرکت آبهای سطحی در معابر را ریشهای دانست و گفت: شهر شیراز طی سالها و قرنها ساخته شده و مشکلات آن نیز یک شبه حل نمیشود و در خصوص کاستن از مشکلات شهر حین بارشها نیز اقدامات زیادی صورت گرفته که به عنوان مثال چهار کیلومتر لوله گذاری از بلوار «محراب» به سمت «سلطان آباد» یکی از این قبیل اقدامات است و طرح جمعآوری روان آبها بلافاصله پس از سیل 98 در دستور کار قرار گرفت و شورای شهر بر اجرای آن کافی نظارت دارد و نمیشود تمام بودجه شهر را صرف لوله گذاری آبهای سطحی کنیم بلکه باید به مرور این اقدام انجام شود.
در پایان قائدی گفت: طرح LEZ یا سامانه نظارت تصویری بر معاینه فنی خودروها نیز در شیراز نصب شده و پلاک خوانی شکل میگیرد و تنها به سبب شیوع کرونا مدتی متوقف شده و هر زمان وزارت کشور مجددا دستور به اجرای آن بدهد، عملیاتی خواهد شد.
انتهای پیام/424/ش