فواید و مضرات غذاهای تند را بشناسید

فرارو یکشنبه 28 آبان 1402 - 08:48
غذا‌های تند برای برخی از گروه‌ها مانند افرادی که از سندرم روده تحریک‌پذیر، بیماری‌های کلیوی یا مثانه رنج می‌برند مناسب نیست.

مرکز تغذیه در ایالت بادن وورتمبرگ آلمان اعلام کرد که غذا‌های تند مانند فلفل تند، زنجبیل و خردل فواید زیادی برای سلامتی دارند؛ زیرا ترشح بزاق و شیره معده را افزایش می‌دهند و حرکات معده و روده‌ها را بیشتر می‌کنند. هم‌چنین موجب بهبود فرآیند گوارش نیز می‌شوند.

به گزارش مرکز تغذیه آلمان، غذا‌های تند در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها و میکروب‌ها عمل می‌کنند. همچنین موجب گشادی رگ‌های خونی و بهبود گردش خون شده که برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است.

غذا‌های تند به مبارزه با سرماخوردگی کمک می‌کنند، زیرا اثر ضد التهابی دارند، همچنین موجب آبریزش بینی شده و گرفتگی بینی را باز می‌کند.

غذا‌های تند همچنین انرژی‌زایی می‌کنند که به کالری‌سوزی کمک می‌کند.

غذا‌های تند باعث افزایش دفع عرق می‌شوند که به خنک شدن بدن کمک می‌کند.

علاوه بر این، غذا‌های تند به ترشح هورمون «اندورفین» در بدن کمک می‌کند که باعث بهبود خلق و خو می‌شود.

هشدار مصرف برای برخی از افراد

این مرکز تغذیه اشاره کرد که غذا‌های تند برای برخی از گروه‌ها مانند افرادی که از سندرم روده تحریک‌پذیر، بیماری‌های کلیوی یا مثانه رنج می‌برند و همچنین افرادی که پس از مصرف غذا‌های تند دچار مشکلات سیستم گوارشی مانند درد معده و سوزش سر دل، تحریک غشای مخاطی، حالت تهوع، استفراغ، اسهال یا مشکلات فشار خون می‌شوند، مناسب نیست.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.